Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΗ Royal Caribbean Cruises βραβεύει τον Navigator Travel & Tourist Services
Ο Navigator Travel & Tourist Services φέτος συμπλήρωσε τα 50 χρόνια λειτουργίας του

Η Royal Caribbean Cruises βραβεύει τον Navigator Travel & Tourist Services

Η εταιρεία Royal Caribbean International βράβευσε τον ταξιδιωτικό οργανισμό Navigator Travel & Tourist Services για τις εξαιρετικές επιδόσεις του οργανισμού στις πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών κρουαζιέρας για το 2011 και την ανάπτυξη που προσέφερε στην κρουαζιέρα στην ελληνική αγορά.

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services βραβεύτηκε την περασμένη εβδομάδα από την εταιρεία Royal Caribbean International, στα πλαίσια της Ετήσιας Συνάντησης Αντιπροσώπων της εταιρείας, που πραγματοποιήθηκε στο Μαϊάμι, για τις εξαιρετικές επιδόσεις του οργανισμού στις πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών κρουαζιέρας για το 2011 και για την ανάπτυξη που προσέφερε ο ταξιδιωτικός οργανισμός στην κρουαζιέρα στην ελληνική αγορά. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Ανδρέας Στυλιανόπουλος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ταξιδιωτικού Οργανισμού Navigator Travel and Tourist Services.

“Η διάκριση του Navigator Travel & Tourist Services αποτελεί την αναγνώριση της αφοσίωσης και της δέσμευσης του οργανισμού για την ανάπτυξη της βιομηχανίας της κρουαζιέρας στην Ελλάδα, ιδιαίτερα στις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν αυτό το διάστημα στην ελληνική οικονομία, καθώς επίσης και σε αγορές όπως οι Κύπρος, FYROM, Βουλγαρία και Σλοβακία. Αποτελεί επίσης και το επιστέγασμα της μακρόχρονης συνεργασίας μας, η οποία μετράει πλέον 35 χρόνια, και τη συνεχιζόμενη εμπιστοσύνη μας στο Navigator Travel & Tourist Services για την μεγιστοποίηση της δραστηριοποίησης της Royal Caribbean Cruises στην περιοχή” δήλωσε η κα Helen Beck, διευθύντρια Πωλήσεων της Royal Caribbean International σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Ο κ. Στυλιανόπουλος δήλωσε σχετικά: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Royal Caribbean International για αυτή τη σημαντική διάκριση, που αποτελεί την επιβεβαίωση για τις προσπάθειές μας να φέρουμε την κρουαζιέρα στο επίπεδο που της αξίζει, παρ’όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια που αντιμετωπίζουμε λόγω της οικονομικής κρίσης και της ασάφειας του πολιτικού πλαισίου. Η διάκριση αυτή έρχεται στην καλύτερη στιγμή για την πορεία του οργανισμού, ο οποίος φέτος γιορτάζει τα 50 χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας στην Ελλάδα. Η ανάπτυξη της κρουαζιέρας θα παραμείνει η πρώτη προτεραιότητα για εμάς και ευελπιστώ πως η περιοχή θα σημειώσει αλματώδη ανάπτυξη στο άμεσο μέλλον”.

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services φέτος συμπλήρωσε τα 50 χρόνια λειτουργίας του στην ελληνική αγορά. Με έτος ιδρύσεως το 1962, ο τουριστικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services συνεχίζει την πορεία του στην κάλυψη κάθε μορφής τουριστικών αναγκών, από κρατήσεις ξενοδοχείων και επίγεια εξυπηρέτηση, μεταφορές και οργανωμένες περιηγήσεις, πώληση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και την παροχή ολοκληρωμένων πακέτων κρουαζιερόπλοιων πολυτελείας, καθώς αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο (GSA) των εταιρειών Royal Caribbean International, Celebrity Cruises και Azamara Club Cruises (θυγατρικών της Royal Caribbean Cruises) σε Ελλάδα, FYROM, Κύπρο, Βουλγαρία και Σλοβακία.

Στη φωτογραφία, από αριστερά, ο κ. Ανδρέας Στυλιανόπουλος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Navigator Travel and Tourist Services και η κα Helen Beck, διευθύντρια Πωλήσεων της Royal Caribbean International σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΗ Royal Caribbean Cruises βραβεύει τον Navigator Travel & Tourist Services
Βραβείο για την προσφορά στην ανάπτυξη της κρουαζιέρας στην Ελλάδα

Η Royal Caribbean Cruises βραβεύει τον Navigator Travel & Tourist Services

Βραβείο για την προσφορά στην ανάπτυξη της κρουαζιέρας στην Ελλάδα και για την εξαιρετική επίδοση στις πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών κρουαζιέρας στην Ελλάδα έλαβε πρόσφατα ο Ταξιδιωτικού Οργανισμού Navigator Travel […]

Βραβείο για την προσφορά στην ανάπτυξη της κρουαζιέρας στην Ελλάδα και για την εξαιρετική επίδοση στις πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών κρουαζιέρας στην<...> Ελλάδα έλαβε πρόσφατα ο Ταξιδιωτικού Οργανισμού Navigator Travel and Tourist Services από τη Royal Caribbean Cruises. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Ανδρέας Στυλιανόπουλος, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ταξιδιωτικού Οργανισμού Navigator Travel and Tourist Services.

“Η συγκεκριμένη διάκριση έρχεται σαν το φυσικό αποτέλεσμα της μακρόχρονης συνεργασίας μας με τον Navigator, δεδομένου ότι η πολυετής πείρα του και η εντατική δραστηριοποίηση της εταιρείας συνέβαλαν στην ανάπτυξη και αποτελεσματική προώθηση της κρουαζιέρας στην Ελλάδα. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την στρατηγική συνεργασία μας με τον Navigator Travel & Tourist Services και εξίσου πεπεισμένοι πως από κοινού θα συμβάλουμε καθοριστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της στην περιοχή” δήλωσε η κα Helen Beck, διευθύντρια Πωλήσεων της Royal Caribbean International σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Ο κ. Στυλιανόπουλος δήλωσε σχετικά: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Royal Caribbean Cruises για αυτή την πολύ σημαντική διάκριση μας, που αποτελεί την επιβεβαίωση για την θετική πορεία της κρουαζιέρας στην Ελλάδα και την προσπάθειά μας για την ανάδειξή της. Θα ήθελα να διαβεβαιώσω πως θα συνεχίσουμε το έργο μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να προσπεραστούν οι σκόπελοι και να καταστεί η αγορά κρουαζιέρας μια από τις ισχυρότερες στην περιοχή της Μεσογείου”.

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services είναι ένας από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς οργανισμούς στην Ελλάδα με περισσότερα από 40 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελληνική αγορά. Ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1962 και καλύπτει κάθε μορφή τουριστικών αναγκών, από κρατήσεις ξενοδοχείων και επίγεια εξυπηρέτηση, από μεταφορές έως οργανωμένες περιηγήσεις, και από πώληση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων έως την παροχή και προώθηση ολοκληρωμένων πακέτων κρουαζιέρων πολυτελείας καθώς αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο (GSA) σε Ελλάδα, Κύπρο, FYROM, Βουλγαρία και Σλοβακία των εταιρειών Royal Caribbean International, Celebrity Cruises και Azamara Club Cruises.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024