Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΗ Superfast Ferries διαθέτει καμπίνες με τεχνολογία Pure
Παγκόσμια πρωτιά

Η Superfast Ferries διαθέτει καμπίνες με τεχνολογία Pure

Από την 1η Φεβρουαρίου 2010, η Superfast Ferries είναι η πρώτη ναυτιλιακή εταιρία παγκοσμίως που διαθέτει μια νέα κατηγορία καμπίνας πρωτοποριακής τεχνολογίας την καμπίνα Pure στη γραμμή Πάτρα – Ηγουμενίτσα […]

Από την 1η Φεβρουαρίου 2010, η Superfast Ferries είναι η πρώτη ναυτιλιακή εταιρία παγκοσμίως που διαθέτει μια νέα κατηγορία<...> καμπίνας πρωτοποριακής τεχνολογίας την καμπίνα Pure στη γραμμή Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Ανκόνα, στην Αδριατική Θάλασσα.

Οι καμπίνες Pure των Superfast VI και Superfast XI είναι εξοπλισμένες με ένα ειδικά σχεδιασμένο σύστημα καθαρισμού του αέρα προσφέροντας απόλυτη άνεση σε όσους πάσχουν από αλλεργίες και άσθμα. Ακόμα και όσοι δεν πάσχουν από κάποια ασθένεια του αναπνευστικού συστήματος, αναφέρουν ότι μετά από μια διανυκτέρευση σε μια καμπίνα PURE, ξύπνησαν πιο ανανεωμένοι από ποτέ.

H Superfast Ferries διαθέτει στόλο 5 σύγχρονων επιβατηγών-οχηματαγωγών πλοίων, που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ελλάδας–Ιταλίας και Πειραιά–Ηρακλείου και είναι μέλος της Attica Group. Η Attica Groupδραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των Superfast Ferries και Blue Star Ferries, που προσφέρουν σύγχρονες και υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024