Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΝέα συνεργασία Atalanta Μarine και Ocean Quality Systems
Θαλάσσιος τουρισμός

Νέα συνεργασία Atalanta Μarine και Ocean Quality Systems

Έχοντας ήδη καθιερωθεί ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των σκανδιναβικών ιστιοφόρων και ταχύπλοων της Nautor’s Swan, X-Yachts, Targa, Sargo και Delta, η Atalanta Marine ανακοινώνει την επέκταση των δραστηριοτήτων της και στον τομέα των καταμαράν.

Μια νέα συνεργασία ξεκίνησε μεταξύ της Atalanta Μarine και ενός από τους πιο διακεκριμένους κατασκευαστές πολυτελών custom-made καταμαράν, τη φινλανδική OQS.

Ο ιδρυτής και πρόεδρος της Atalanta Marine, κ. Γιώργος Έρτσος δήλωσε: “Η σύναψη συνεργασίας με μια τόσο σημαντική εταιρεία είναι μεγάλη τιμή για εμάς, και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ενταχθούμε στην ομάδα πωλήσεων της OQS, προσθέτοντας τη σειρά Ocean Explorer στη συλλογή των καταμαράν μας. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι αυτή η συνεργασία έρχεται ως αποτέλεσμα της φήμης της Atalanta Marine ως ηγέτη της αγοράς στον κλάδο των yachts στη Μεσόγειο και την επιθυμία της OQS να επεκτείνει τις εμπορικές της δραστηριότητες στην περιοχή”.

Ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι για τις πωλήσεις της OQS στην Ελλάδα και στην Κύπρο, η Atalanta Marine εκπροσωπεί πλέον άλλο ένα brand σκαφών υψηλής ποιότητας. Η OQS έχει μεγάλη εμπειρία στην παραγωγή tailor-made σκαφών με έμπειρους τεχνίτες και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Το αποτέλεσμα είναι καταμαράν πολυτελείας με χρήση ηλιακής ενέργειας και εκπομπή ελάχιστων ρύπων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024