Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΠρόγραμμα υποτροφιών ExcellenSeas – Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΑΜΚΕ
Υποτροφίες

Πρόγραμμα υποτροφιών ExcellenSeas – Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΑΜΚΕ

Στόχος του ExcellenSeas αποτελεί η ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών των ακριτικών νησιών μέσω της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής προόδου των νέων των νησιών αυτών.

Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση, από την Α.Μ.Κ.Ε «Θάλασσες Αριστείας της Pastra Cretonaxiosa», για να παρουσιαστεί το πρόγραμμα υποτροφιών ExcellenSeas.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να παρουσιαστεί στο ευρύ κοινό το έργο των «Θαλασσών Αριστείας» και να τιμηθούν τόσο οι υπότροφοι του προγράμματος, όσο και οι άνθρωποι που έχουν στηρίξει μέχρι σήμερα τις προσπάθειες του φορέα, είτε ως ιδρυτές, είτε ως δωρητές, είτε ως επιστημονικοί σύμβουλοι.

Στην εκδήλωση, τίμησαν το φορέα με την παρουσία τους ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας κος Προκόπιος Παυλόπουλος και η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα Νίκη Κεραμέως, οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024