Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΠρώτη επίσκεψη του νεότευκτου 'Mein Schiff 3' της TUI Cruises στον Πειραιά
Κρουαζιέρα

Πρώτη επίσκεψη του νεότευκτου 'Mein Schiff 3' της TUI Cruises στον Πειραιά

Το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο της TUI Cruises θα επισκέπτεται το λιμάνι του Πειραιά συνεχώς όλο το καλοκαίρι 2015 κατά τη διάρκεια των δρομολογίων του.

Ο Πειραιάς υποδέχθηκε κατά την πρώτη επίσκεψή του στο λιμάνι κρουαζιέρας του ΟΛΠ ΑΕ, το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο “Mein Schiff 3” της TUI Cruises, το οποίο θα επισκέπτεται το λιμάνι του Πειραιά συνεχώς όλο το καλοκαίρι 2015 κατά τη διάρκεια των δρομολογίων του.

Στον πλοίαρχο, που είναι Έλληνας, κ. Ιωάννη Αναστασίου, παρέδωσαν εμβλήματα και βιβλία ο περιφερειάρχης Πειραιά κ. Γιώργος Γαβρίλης, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ ΑΕ κ. Γιώργος Ανωμερίτης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Γεώργιος Δαβάκης και εκπρόσωποι της Ένωσης Κρουαζιερόπλοιων, της εταιρείας TUI Ελλάς κ.ά.

Σε δηλώσεις του ο κ. Ανωμερίτης, αφού καλωσόρισε τον πλοίαρχο, τους αξιωματικούς και το πλήρωμα του πλοίου, χαρακτήρισε το λιμάνι του Πειραιά “βασικό κόμβο της μεσογειακής κρουαζιέρας” και λιμάνι-πρότυπο, αφού παρέχει όλες τις αιτούμενες από τις εταιρίες υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και κυρίως περιβαλλοντικές ευκολίες, τροφοδοσίες  και συνθήκες ασφαλείας. Είναι  χαρακτηριστικό ότι την ίδια ώρα με το 300μ. μήκος “Μein Schiff 3” παρείχετο εξυπηρέτηση άλλων τεσσάρων κρουαζιερόπλοιων με 12.000 επιβάτες και πληρώματα χωρίς κανένα πρόβλημα, μεταξύ των οποίων και το επίσης 300μ. μήκους “Norwegian Jade” της ΝCL.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024