Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΣτην αυστραλιανή ήπειρο η Royal Caribbean

Στην αυστραλιανή ήπειρο η Royal Caribbean

Η Royal Caribbean International επιστρέφει στην αυστραλιανή ήπειρο για τη σεζόν 2007/8. Το «Rhapsody of the Seas» θα πραγματοποιήσει σειρά νέων δρομολογίων προς το Νότιο Ειρηνικό, την Αυστραλία και τη […]

Η Royal Caribbean International επιστρέφει στην αυστραλιανή ήπειρο για τη σεζόν 2007/8. Το «Rhapsody of the Seas» θα πραγματοποιήσει σειρά νέων<...> δρομολογίων προς το Νότιο Ειρηνικό, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία στην πορεία του προς την Aπω Ανατολή.

Στις 28 Σεπτεμβρίου 2007, το «Rhapsody» θα αναχωρήσει από τη Χονολουλού προς το Σίδνεϊ για ένα ταξίδι δεκαέξι νυκτών, με ενδιάμεσο σταθμό στο Maui της Χαβάης, προτού επισκεφτεί τους ξεχωριστούς και σαγηνευτικούς προορισμούς των νησιών Papeete, Moorea, και Bora Bora στη γαλλική Πολυνησία, καθώς και τη Lautoka στα νησιά Fiji.

Στις 15 Οκτωβρίου 2007, το « Rhapsody» θα αναχωρήσει για μια κρουαζιέρα δώδεκα νυκτών από το Σίδνεϊ, για να προσεγγίσει τα εξωτικά λιμάνια της Noumea και των νησιών Pines στη Νέα Καληδονία, της Suva στα νησιά Fiji και της Vila στο Vanuatu, όπου οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν την ασυνήθιστη γαλλική και αγγλική αποικιακή αρχιτεκτονική. Στις 24 Νοεμβρίου, το πλοίο θα αναχωρήσει για μια κρουαζιέρα 15 νυκτών στη Σιγκαπούρη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιήσει ενδιάμεσο σταθμό στο Brisbane, στο νησί Hamilton, στο Great Barrier Reef, στο Cairns και στο Darwin της Αυστραλίας και στο Bali της Ινδονησίας.

Στις 27 Οκτωβρίου και στις 10 Νοεμβρίου το «Rhapsody of the Seas» θα πραγματοποιήσει κρουαζιέρες 14 νυκτών μετ` επιστροφής από το Σίδνεϊ στη Νέα Ζηλανδία, και θα επισκεφθεί τους πορθμούς του Milford, του Doubtful και του Dusky και τα λιμάνια του Dunedin , του Christchurch, του Wellington, του Napier της Tauranga και του Auckland .

Για τους επισκέπτες που θα ήθελαν να εμπλουτίσουν τις διακοπές με κρουαζιέρα με μία εμπειρία και στη στεριά, η Royal Caribbean προσφέρει συναρπαστικά πακέτα με αναχώρηση από το Σίδνεϊ. Οι λάτρεις της περιπέτειας μπορούν να πάρουν ναυλωμένη πτήση προς το Cairns – το καλύτερο μέρος για να δει κανείς κροκόδειλους και τη γηγενή άγρια ζωή στο Tropical North Queensland – και να ζήσουν την εμπειρία της εκδρομής με πλοίο «Quicksilver», που δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να συμμετάσχουν σε ποικίλες θαλάσσιες περιπέτειες, όπως να κολυμπήσουν, να καταδυθούν με αναπνευστήρα ή με μπουκάλες και να εξερευνήσουν τον ύφαλο από ένα σημείο κάτω από το νερό που έχει μεγάλη θέα. Στα νησιά Olgas, οι παραθεριστές έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα προγονικά μυστικά της ερήμου κατά τη διάρκεια της σχετικής με τους ιθαγενείς εκδρομής Liru ή να επισκεφθούν τους θολωτούς, με έντονα χρώματα βράχους που υψώνονται στις πεδιάδες.

«Η επέκταση της Royal Caribbean στο Νότιο Ειρηνικό και σε περιοχές της Ασίας είναι μέρος της διεθνούς επιχειρησιακής μας ανάπτυξης και των στρατηγικών μας για παγκόσμια επέκταση», δήλωσε ο Adam Goldstein, πρόεδρος της Royal Caribbean International.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024