Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΤηλεφωνικές πληροφορίες για τα δρομολόγια των πλοίων παρέχει στο επιβατικό κοινό ο Ο.Λ.Θ.

Τηλεφωνικές πληροφορίες για τα δρομολόγια των πλοίων παρέχει στο επιβατικό κοινό ο Ο.Λ.Θ.

Στην προμήθεια ενός νέου σύγχρονου συστήματος αυτόματης τηλεφωνικής πληροφόρησης δρομολογίων, το οποίο και παρέδωσε προς διαχείρισηστο Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης προέβη χτες ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης – Ο.Λ.Θ.. Μέσω του συστήματος […]

Στην προμήθεια ενός νέου σύγχρονου συστήματος αυτόματης τηλεφωνικής πληροφόρησης δρομολογίων, το οποίο και παρέδωσε προς διαχείριση<...>στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης προέβη χτες ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης – Ο.Λ.Θ..

Μέσω του συστήματος αυτού, οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται σε δύο γλώσσες (ελληνική και αγγλική) για μεταβολές ή απαγορεύσεις δρομολογίων. Να σημειωθεί ότι το σύστημα διαθέτει δυνατότητα αδιάλειπτης λειτουργίας επί 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024