Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΤο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting διεξάγεται στην Αθήνα, 25-26 Φεβρουαρίου 2022
Συνέδρια

Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting διεξάγεται στην Αθήνα, 25-26 Φεβρουαρίου 2022

Σκοπός του συγκεκριμένου συνεδρίου είναι η ανάδειξη του yachting της χώρας, η διασύνδεση και επιμόρφωση των επαγγελματιών του κλάδου, το bonding μεταξύ τους με στόχο την κοινή αντιμετώπιση θεμάτων που τον αφορούν.

Οι εταιρείες BoatsAdvisor Hub&Events και Trinity Εvents διοργανώνουν από κοινού, στην Αθήνα, το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens από 25 έως 26 Φεβρουαρίου 2022. Πρόκειται για ένα συνέδριο που δίνει έμφαση στο να αποτελέσει το εργαλείο συσπείρωσης του κλάδου του yachting. Στοχεύει στην καινοτομία, την ενημέρωση και την εκπαίδευση, αναδεικνύοντας και υποστηρίζοντας την αναπτυξιακή πορεία της βιομηχανίας αυτής.

Tο συνέδριο τελείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Ναυτιλίας, της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων.

Σκοπός του συγκεκριμένου συνεδρίου είναι η ανάδειξη του yachting της χώρας, η διασύνδεση και επιμόρφωση των επαγγελματιών του κλάδου, το bonding μεταξύ τους με στόχο την κοινή αντιμετώπιση θεμάτων που τον αφορούν. Μια διοργάνωση που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός τα επόμενο χρόνια και να αποτελέσει κέντρο λήψης σημαντικών αποφάσεων για τον χώρο.

“Με τη συμμετοχή εξεχουσών προσωπικοτήτων του yachting, εταιρειών ναύλωσης, ιδιοκτητών σκαφών αναψυχής,μαρινών, εταιρειών διαχείρισης μαρινών, εταιρειών παρεχόμενων υπηρεσιών υποστήριξης σκαφών, κατασκευαστριών εταιρειών σκαφών, brokers, λοιπών επαγγελματιών του κλάδου και premium brands παγκόσμιου βεληνεκούς, στοχεύουμε στην συναίνεση και σε ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο αύριο για το ελληνικό yachting”, δηλώνουν η κα Καλλιόπη Ευσταθίου, διευθύνουσα σύμβουλος των Trinity Events και Τrinity Τravel και ο κ. Αναστάσιος Κωνσταντάρος, διευθύνων σύμβουλος της BoatsAdvisor Hub&Events.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου, οι ομιλητές καθώς και η διαδικασία συμμετοχής και εγγραφής θα ανακοινωθούν από τους διοργανωτές εντός του πρώτου δεκαημέρου του Ιανουαρίου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024