Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΥπογραφή Σύμβασης Μακροχρόνιας Μίσθωσης της Μαρίνας Βουλιαγμένης
Μαρίνες

Υπογραφή Σύμβασης Μακροχρόνιας Μίσθωσης της Μαρίνας Βουλιαγμένης

Υπογραφή της Σύμβασης Μακροχρόνιας Μίσθωσης της μαρίνας Βουλιαγμένης, μεταξύ της ΕΤΑΔ ΑΕ, της Αστήρ Μαρίνα Βουλιαγμένης Ανώνυμη Εταιρεία Ανάπτυξης Αξιοποίησης και Εκμετάλλευσης Τουριστικού Λιμένα Βουλιαγμένης και της εγγυήτριας Εταιρείας Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης ΑΞΕ.

Την Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012, υπεγράφη Σύμβαση Μακροχρόνιας Μίσθωσης του Τουριστικού Λιμένα (Μαρίνα) Βουλιαγμένης, μεταξύ της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ ΑΕ), της Ανώνυμης Εταιρίας Αποκλειστικού Σκοπού Αστήρ Μαρίνα Βουλιαγμένης Ανώνυμη Εταιρεία Ανάπτυξης Αξιοποίησης και Εκμετάλλευσης Τουριστικού Λιμένα Βουλιαγμένης και της εγγυήτριας Εταιρείας Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης ΑΞΕ.

Η σύμβαση, η οποία αφορά στη μίσθωση της Μαρίνας Βουλιαγμένης για 40 έτη, αποτελεί το επιστέγασμα της επιτυχούς ολοκλήρωσης του σχετικού Διεθνούς Δημόσιου Πλειοδοτικού Διαγωνισμού δύο Φάσεων, που προκήρυξε η ΕΤΑΔ ΑΕ το Δεκέμβριο του 2010 και ολοκληρώθηκε με την ανακήρυξη της Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης ΑΞΕ ως οριστικού αναδόχου. Ο ανάδοχος, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην Προκήρυξη του διαγωνισμού, συνέστησε την πιο πάνω Ανώνυμη Εταιρία Αποκλειστικού Σκοπού, ειδικά για την ανάπτυξη, διαχείριση, λειτουργία και εκμετάλλευση της Μαρίνας.

Με την υπογραφή της σύμβασης, η μισθώτρια εταιρεία κατέβαλε στην ΕΤΑΔ ΑΕ μίσθωμα ύψους 12,9 εκατ. ευρώ. Επιπλέον, στη σχετική σύμβαση προβλέπεται η καταβολή ετήσιου μισθώματος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024