Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςTo 'Allure of the Seas' εγκαινιάζει την πρώτη πλήρη περίοδο κατηγορίας Oasis-Class στην Ευρώπη
Κρουαζιέρα

To 'Allure of the Seas' εγκαινιάζει την πρώτη πλήρη περίοδο κατηγορίας Oasis-Class στην Ευρώπη

Ξεκινώντας στις 24 Μαΐου 2015, το κρουαζιερόπλοιο 'Allure of the Seas' θα εκτελεί κάθε Κυριακή 7νυχτα δρομολόγια από το λιμάνι της Βαρκελώνης, στο δρομολόγιο Πάλμα ντε Μαγιόρκα, Ισπανία Προβάνς (Μασσαλία), Γαλλία, Φλωρεντία / Πίζα (Λα Σπέτζια), Ρώμη (Τσιβεταβέκια) και Νάπολη / Κάπρι στην Ιταλία.

Για σχεδόν πέντε χρόνια, το “Oasis of the Seas” και το “Allure of the Seas“, “αδελφά” κρουαζιερόπλοια που μοιράζονται τον τίτλο των μεγαλύτερων και των πιο καινοτόμων κρουαζιερόπλοιων στον κόσμο, έχουν εξάψει τη φαντασία των ταξιδιωτών και έχουν χαροποιήσει περισσότερο από δύο εκατομμύρια επισκέπτες με αξέχαστες κρουαζιέρες στην Καραϊβική.

Η Royal Caribbean International ανακοίνωσε ότι, για πρώτη φορά από τότε που το πλοίο παραδόθηκε στη Φιλανδία, στα τέλη του 2010, το “Allure of the Seas “θα επιστρέψει στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2015 και θα προσφέρει την πρώτη, πλήρη σεζόν κατηγορίας Oasis στη Μεσόγειο από το λιμάνι της Βαρκελώνης, στην Ισπανία. Τα κρουαζιερόπλοια “Allure of the Seas, “Rhapsody of the Seas” και το “Splendour of the Seas” “ανοίγουν” τις κρατήσεις, για το κοινό που θέλει να ταξιδέψει το καλοκαίρι του 2015, στις 18 Φεβρουαρίου 2014.

Ξεκινώντας στις 24 Μαΐου  του 2015, το κρουαζιερόπλοιο “Allure of the Seas” θα εκτελεί κάθε Κυριακή 7νυχτα δρομολόγια από το λιμάνι της Βαρκελώνης, εκτελώντας το παρακάτω δρομολόγιο: Πάλμα ντε Μαγιόρκα, Ισπανία Προβάνς (Μασσαλία), Γαλλία, Φλωρεντία / Πίζα (Λα Σπέτζια), Ρώμη (Τσιβεταβέκια) και Νάπολη / Κάπρι στην Ιταλία. Οι ταξιδιώτες θα  μπορούν επίσης να επιλέξουν να ξεκινήσουν μια 7νυχτη κρουαζιέρα με το “Allure of the Seas”, μετ’επιστροφής από τη Ρώμη (Τσιβιταβέκια).

Αντιπρόσωπος της Royal Carribean στην Ελλάδα είναι ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel and Tourist Services.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024