Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΤο νέο πλοίο της Royal Caribbean 'Symphony of the Seas' στη Μεσόγειο τη σεζόν 2018-2019
Κρουαζιέρα

Το νέο πλοίο της Royal Caribbean 'Symphony of the Seas' στη Μεσόγειο τη σεζόν 2018-2019

Το νέο κρουαζιερόπλοιο θα ξεκινήσει τα δρομολόγιά του την άνοιξη του 2018, με βάση το λιμάνι της Βαρκελώνης για την καλοκαιρινή περίοδο.

Η εταιρεία κρουαζιέρας Royal Caribbean International ανακοίνωσε το όνομα του νεότευκτου της πλοίου “Symphony of the Seas“, το οποίο είναι το τέταρτο της κατηγορίας Oasis και το 26ο του στόλου της.

Το “Symphony of the Seas” θα παραδοθεί στην εταιρεία τον Απρίλιο του 2018 και θα περάσει την εναρκτήρια καλοκαιρινή του περίοδο εξερευνώντας προορισμούς της Μεσογείου, με στάσεις στα λιμάνια της Βαρκελώνης και Πάλμα ντε Μαγιόρκα στην Ισπανία, της Προβηγκίας στην Γαλλία, της Φλωρεντίας, Ρώμης και Νάπολης στην Ιταλία.

Το “Symphony of the Seas”, προσφέροντας 28 περισσότερες καμπίνες από το προηγούμενο αδελφό του πλοίο “Harmony of the Seas” και με εκτόπισμα 230.000 μεικτών τόννων, θα διεκδικήσει τον τίτλο του μεγαλύτερου πλοίου στον κόσμο.

Με νέα χαρακτηριστικά και περισσότερες ανέσεις για τους επιβάτες, το πλοίο θα διαθέτει παράλληλα και όλα τα βραβευμάνα, πρωτοποριακκά χαρακτηριστικά και τις συναρπαστικές εμπειρίες που προσέφεραν παγκόσμια αναγνώριση στο Harmony of the Seas.Μεταξύ αυτών, η αγαπημένη και ιδιαίτερη ιδέα των 7 γειτονιών, η ευφάνταστη και εκλεπτυσμένη κουζίνα, το ρομποτικό Bionic Bar (με το βραβευμένο σύστημα Makr Shakr), παραστάσεις από το Broadway, το εμβληματικό Aquatheater, οι νεροτσουλήθρες Perfect Storm και η Απόλυτη Άβυσσος (Ultimate Abyss) – η ψηλότερη τσουλήθρα στην θάλασσα.

Το Νοέμβριο του 2018, μετά την εναρκτήρια περίοδό του στη Μεσόγειο, το Symphony of the Seas, θα μεταβεί στο Μαϊάμι και το νέο Terminal A, την “κορωνίδα”του λιμανιού, απ΄όπου θα εκετελεί 7νυκτες κρουαζιέρες στην Ανατολική και Δυτική Καραϊβική. Το Terminal A κατασκευάζεται για να υποδεχθεί τα Symphony of the Seas και Allure of the Seas, και θα αποτελέσει τον πιο καινοτόμο τερματικό σταθμό κρουαζιερόπλοιων των ΗΠΑ, με αναμενόμενα έσοδα $500 εκατομμύρια και 4,000 θέσεις εργασίας στην ευρύτερη περιοχή του Μαϊάμι. Αναμένεται ότι η Royal Caribbean Cruises Ltd. θα προσελκύσει στο λιμάνι του Μαϊάμι επιβατική κίνηση της τάξης του 1.8 εκατομμυρίου επιβατών, αριθμός που αντιπροσωπεύει το 30% της συνολικής κίνησης του λιμανιού.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024