Τελευταία νέα
HomeΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachting2ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο για Πόλεις με Μαρίνες

2ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο για Πόλεις με Μαρίνες

Το Δεύτερο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο για Πόλεις με Μαρίνες που έχει αναλάβει να φιλοξενήσει ο Δήμος Λαυρίου και πρόκειται να διοργανωθεί στο τέλος του 1999 ή στις αρχές του 2000, ήδη […]

Το Δεύτερο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο για Πόλεις με Μαρίνες που έχει αναλάβει να φιλοξενήσει ο Δήμος Λαυρίου και πρόκειται να διοργανωθεί στο τέλος του 1999 ή στις αρχές του 2000, ήδη έχει αποκτήσει έναν σημαντικό χορηγό από τον ελληνικό χώρο.
Πρόκειται για τον γνωστό Όμιλο Επιχειρήσεων Δημήτρη Αγγελόπουλου ο οποίος δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων στην κατασκευή και προώθηση στην ελληνική και ξένη αγορά πλωτών προβλητών, βιολογικών καθαρισμών, Συστημάτων προστασίας από τη Διάβρωση και Ανάπλαση Ακτών (ΣΠΑΑ), αλλά και τηλεφωνικών θαλάμων, τηλεκαρτών και γενικά τηλεπικοινωνιακού υλικού.
Ο Όμιλος έχει επισημοποιήσει με γραπτή ανακοίνωση στη Διεύθυνση Θαλάσσιου Τουρισμού του ΕΟΤ και στο Δήμο Λαυρίου την πρόθεση του να συνδράμει στη διοργάνωση του συνεδρίου, τόσο με σημαντικού ύψους χορηγία, όσο και σε διάθεση για κοινή προσπάθεια ενεργοποίησης άλλων χορηγών.
Ο Όμιλος, σύμφωνα με την αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο Ε. Αγγελοπούλου, στοχεύει στη διεύρυνση της διείσδυσης των προϊόντων του σε αγορές του εξωτερικού. Μέχρι σήμερα έχει διεισδύσει στις αγορές της Αιγύπτου, Ιορδανίας, Σαουδικής Αραβίας, Ιταλίας, Ισπανίας, ενώ σύντομα επισημοποιείται η συνεργασία με την Αυστραλία. Στα σχέδια του Ομίλου είναι η επέκταση σε χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ, καθώς και σε χώρες της Κεντρικής και Νότιας Ασίας για την προστασία από τη διάβρωση και ανάπλαση των προβληματικών ακτών τους.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/09/2022
22/09/2022
21/09/2022
20/09/2022
19/09/2022