Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingCosmos Yachting Hellas: 18 νέα σκάφη στον στόλο της

Cosmos Yachting Hellas: 18 νέα σκάφη στον στόλο της

Η εταιρία Cosmos Yachting εντάσσει στον ρόλο της 18 νέα σκάφη, έτους κατασκευής 2001, για την ερχόμενη περίοδο. Τα σκάφη, θα προμηθευτούν από το Γερμανικό ναυπηγείο της Bavaria Yachtbau Gmbh […]

Η εταιρία Cosmos Yachting<.> εντάσσει στον ρόλο της 18 νέα σκάφη, έτους κατασκευής 2001, για την ερχόμενη περίοδο<...>. Τα σκάφη, θα προμηθευτούν από το Γερμανικό ναυπηγείο της Bavaria Yachtbau Gmbh και είναι εξοπλισμένα με όλα τα μέσα διαβίωσης και πλοήγησης που απαιτεί ο σύγχρονος ιστιοπλόος.

Παράλληλα, προκειμένου να δραστηριοποιηθεί σε μια νέα αγορά, θα προxωρήσει στην απόκτηση 4 νέων μηxανοκίνητων σκαφών BMB 330 Sport από το εν λόγω ναυπηγείο.

Το βασικό αντικείμενο της εν λόγω εταιρίας αφορά την εκναύλωση και μεταπώληση σκαφών αναψυχής ιδιοκτησίας της.

Στο μεταξύ, η Cosmos<.> Yachting προκειμένου να πετύχει την διαφοροποίηση της έναντι άλλων εταιριών του κλάδου, λειτουργεί συνολικά 10 βάσεις σκαφών εντός και εκτός Ελλάδας με σκοπό την πλήρη υποστήριξη των αναγκών των πελατών της. Συγκεκριμένα διαθέτει: 8 βάσεις στην Ελλάδα (Αθήνα, Λαύριο, Σύρο, Ρόδο, Κω, Σκιάθο, Κέρκυρα, Λευκάδα),
1 βάση στην Κροατία (Ζαντάρ)
2 βάσεις στην Καραϊβική (Σάντα Λουσια)

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Σημαντικός αριθμός στην ανάπτυξη δραστηριότητας της Cosmos Yachting καθώς και της εδραίωσης της στην αγορά αποτελεί η διατήρηση δικών της ναυλομεσιτικών γραφείων στο εξωτερικό, την Cosmos Yachting GmbH καθώς και την Cosmos Yachting Ltd.

Η Cosmos Yachting GmbH, με έδρα το Μόναχο της Γερμανίας, αποτελεί το μεγαλύτερο ναυλομεσιτικό γραφείο στην γερμανική αγορά με προορισμό την Ελλάδα και ένα από τα 3 μεγαλύτερα ναυλομεσιτικά γραφεία στην Γερμανία με άλλους προορισμούς και ιστιοπλοϊκές διακοπές όπως, Ιταλία, Κροατία, Γαλλία, Τουρκία, Ισπανία, Καραϊβική, Πολυνησία, νησιά του Ειρηνικού.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024