Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingGreek Yachting Association: Ψήφος εμπιστοσύνης στο ΔΣ – Τα αποτελέσματα των εκλογών
Yachting

Greek Yachting Association: Ψήφος εμπιστοσύνης στο ΔΣ – Τα αποτελέσματα των εκλογών

Από αριστερά: Ιωάννης Κουρούνης, Μιχάλης Σκουλικίδης, Σπύρος Γαλανάκης, Μάνος Βερνίκος

Τα μέλη του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο διοικητικό συμβούλιο.

Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού (Greek Yachting Association) που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023 στον ναυτικό όμιλο Ελλάδας. Τα μέλη του συνδέσμου ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο διοικητικό συμβούλιο, παρατείνοντας τη θητεία του για ακόμα μια τριετία.

Η σύνθεση του  Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου διαμορφώνεται ως εξής:

  • Πρόεδρος: Σκουλικίδης Μιχαήλ
  • Αντιπρόεδρος: Γαλανάκης Σπυρίδων
  • Αντιπρόεδρος: Δρίβας Άρης
  • Γραμματέας: Κουρούνης Ιωάννης
  • Ταμίας: Βερνίκος Εμμανουήλ – Νικόλαος
  • Μέλος: Πολίτη Όλγα – Άρτεμης
  • Μέλος: Γερανιός Φώτιος

Ο ελληνικός σύνδεσμος θαλάσσιου τουρισμού, ο οποίος έχει ιδρυθεί από ελληνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο φάσμα του yachting, παραμένει πιστός στη δέσμευσή του για την ανάπτυξη και την ευημερία του yachting στην Ελλάδα. Ενός κλάδου που αποτελεί την αιχμή του δόρατος του εγχώριου τουρισμού.

Στα δέκα χρόνια της λειτουργίας του ο σύνδεσμος έχει καταφέρει με τις δράσεις του να βάλει το ελληνικό yachting στο παγκόσμιο επίκεντρο και να γίνει πόλος έλξης για yacht brokers από όλο τον κόσμο. Επιπλέον έχει επιτύχει να αναδείξει τα προβλήματα και να γίνει η “φωνή” των επαγγελματιών του κλάδου καθώς και να συμβάλει στην επιχειρησιακή ανάπτυξη, την επικοινωνία και την υποστήριξη της συνεργασίας, σε έναν τομέα που αποφέρει σημαντικά κοινωνικά και οικονομικά οφέλη για τη χώρα.

Αποκορύφωμα των δράσεων του Συνδέσμου αποτελεί η διοργάνωση του ετήσιου Mediterranean Yacht Show (MEDYS), το οποίο φέτος θα λάβει χώρα για 8η χρονιά από τις 29 Απριλίου μέχρι τις 3 Μαΐου στο λιμάνι του Ναυπλίου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024