Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΊδρυση νέας εταιρίας στο χώρο των κρουαζιέρων

Ίδρυση νέας εταιρίας στο χώρο των κρουαζιέρων

Πρόσφατα ιδρύθηκε ναυτιλιακή εταιρία με αντικείμενο την κατασκευή και εκμετάλλευση τεσσάρων νέων υπερπολυτελών Megayachts. Η νέα εταιρία ονομάζεται Harmony Cruises και έχει ιδρυθεί από την κ. Τζίνα Μαμιδάκη, πρόεδρο του […]

Πρόσφατα ιδρύθηκε ναυτιλιακή εταιρία με αντικείμενο την κατασκευή και εκμετάλλευση τεσσάρων νέων υπερπολυτελών Megayachts. Η νέα εταιρία ονομάζεται Harmony Cruises<.> και έχει ιδρυθεί από την κ. Τζίνα Μαμιδάκη, πρόεδρο του ομίλου Mamidakis<.> Hotels, και τον κ. Λάκη Βενετόπουλο, πρόεδρο του ομίλου Zeus Cruises<.>. Τα σκάφη, συνολικής επένδυσης περίπου 10 δισ. δρχ., θα κατασκευασθούν στην Ελλάδα, θα φέρουν την ελληνική σημαία, θα είναι χωρητικότητας 49-80 επιβατών με πλήρωμα 17-30 μέλη και θα δρομολογηθούν στη Μεσόγειο και τον Ινδικό Ωκεανό.
Στόχος της Harmony Cruises είναι να προσφέρει στους πελάτες τις υπηρεσίες ανώτατης ποιότητας σε σκάφη λιτής hi tech πολυτέλειας και απόλυτης ασφάλειας, καλύπτοντας το κενό που υπάρχει σήμερα σε σκάφη αυτού του επιπέδου παγκοσμίως. Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι ο επιβάτης να νιώθει ως καλεσμένος μεγιστάνας, καθώς η εταιρία θα προσφέρει διακοπές αντίστοιχες αυτών που μέχρι σήμερα μόνο ως καλεσμένος σε ιδιωτικό κρουαζιερόπλοιο μεγιστάνα μπορούσε κάποιος να ζήσει.
Η κατασκευή του πρώτου σκάφους "Harmony G" έχει ήδη ξεκινήσει και αφού ολοκληρωθεί θα δρομολογηθεί την Άνοιξη του 2000 στα ελληνική νησιά. Το 53 μέτρων Megayacht θα φιλοξενεί 44 επιβάτες σε 18 εξωτερικές καμπίνες και 4 σουίτες, όλες με ιδιωτικά μπάνια και jacuzzi. Οι καμπίνες θα είναι εξοπλισμένες με τηλεόραση, video, CD player, χρηματοκιβώτιο, μίνι μπαρ, στεγνωτήρα μαλλιών, και τηλέφωνο με δυνατότητα εξωτερικής κλίσης.
Το Harmony G θα ανταποκρίνεται κατασκευαστικά στον υψηλότερο βαθμό ασφάλειας της ΙΜΟ με Solas 99 και Coast Guard και τα τελευταίας τεχνολογίας Stabilizers που διαθέτει, θα εξασφαλίσουν καλές συνθήκες πλεύσης, ακόμα και σε ακραίες καιρικές συνθήκες.
Μέχρι το 2004 θα ακολουθήσουν το “Harmony A”, με παράδοση το 2002, το “Mystique Blue” με παράδοση το 2003, και το “Blue Melody” με παράδοση το 2004.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024