Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΝέο σκάφος στο στόλο του ελληνικού yachting

Νέο σκάφος στο στόλο του ελληνικού yachting

Την πρώτη του εμφάνιση έκανε το νέο σκάφος κατασκευής 2002, Troia, κατά τη διάρκεια του 2ου Διεθνούς Συμποσίου Τουριστικών Σκαφών που έγινε πρόσφατα στον Πόρο. Το Troia έχει κατασκευασθεί στην […]

Την πρώτη του εμφάνιση έκανε το νέο σκάφος κατασκευής 2002, Troia, κατά τη διάρκεια του 2ου Διεθνούς Συμποσίου Τουριστικών Σκαφών<...> που έγινε πρόσφατα στον Πόρο. Το Troia έχει κατασκευασθεί στην Ντούζλα της Κωνσταντινούπολης, από Ιταλούς σχεδιαστές, διαθέτει ολλανδικά πανιά, μοναδική πολυτέλεια, και πολλά έχτρα όπως δυνατότητες για σκι, μπανάνα και άλλα παιχνίδια.

Όπως μας δήλωσε ο ιδιοκτήτης του κ. Aγγελος Τράμπας, το σκάφος είναι ιδιαίτερα βαρύ κάνοντας την πλεύση μια απόλαυση. Το Troia είναι 34 μέτρα, διαθέτει έξι πολυτελείς καμπίνες, και είναι τεχνολογικά εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μέσα.

Ο κ. Τράμπας τόνισε, επίσης, ότι ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο άψογο προσωπικό που έχει τις ικανότητες να αντεπεξέρχεται σε όλες τις ανάγκες των πελατών, με προσωπική εξυπηρέτηση. `Όλοι πάνω στο σκάφος είναι γνώστες της πελατείας μας που προέρχεται από την Ρωσία, την Αμερική, και την Ιταλία. Συνολικά τα 5 μέλη του πληρώματος μιλούν 4 γλώσσες και είναι όλοι Έλληνες`.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024