Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΠρο των πυλών το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting: Όλες οι λεπτομέρειες
Yachting

Προ των πυλών το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting: Όλες οι λεπτομέρειες

Τη διοργάνωση του συνεδρίου έχει αναλάβει η Trinity Εvents και η  BoatsAdvisor Hub&Events.

Αντίστροφη μέτρηση για το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting, το οποίο θα διεξαχθεί στις 17 & 18 Φεβρουαρίου 2023, στο 5άστερο ξενοδοχείο WYNDHAM GRAND ATHENS. Η συμμετοχή στο συνέδριο προβλέπεται μεγάλη και δια ζώσης και virtually, καθώς θα μεταδοθεί μέσα από ψηφιακή πλατφόρμα και σε Iive streaming.

Το συνέδριο θα περιλαμβάνει δέκα θεματικές ενότητες που καλύπτουν το σύνολο των αναπτυξιακών προκλήσεων που αντιμετωπίζει το ελληνικό yachting σήμερα. Πιο συγκεκριμένα, θα συζητηθούν θέματα όπως:

  1. Ναυτιλία & Θαλάσσιος Τουρισμός
  2. Η Επόμενη μέρα μετά το Νομοσχέδιο
  3. Chartering & Brokerage / Bare boats & Crewed Boats
  4. Yachting – Ασφάλεια στην θάλασσα
  5. Yachting, Περιβάλλον & Πράσινη Ενέργεια – Ενεργειακή Μετάβαση
  6. Μαρίνες
  7. Yacht Refit/ Design/ Building/ Repair/ Shipyards
  8. Yachting & Εκπαίδευση
  9. Γυναίκες στον χώρο του Yachting
  10. Θαλάσσιος Τουρισμός & Μπλε Οικονομία

Ανάμεσα στους ομιλητές περιλαμβάνονται εκπρόσωποι υπουργείων, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων της ναυτιλίας και του τουρισμού, επιχειρηματίες του χώρου και ακαδημαϊκοί, οι οποίοι θα αναλύσουν όλα τα κρίσιμα θέματα που αφορούν τον κλάδο του yachting σήμερα.

Κεντρική παρουσιάστρια του συνεδρίου θα είναι η δημοσιογράφος Βίκυ Χαντζή, ενώ συντονιστές των επιμέρους πάνελ θα είναι έμπειροι δημοσιογράφοι.

Το συνέδριο διεξάγεται υπό την αιγίδα του υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, του υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του ΕΟΤ, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, καθώς και του ΣΙΤΕΣΑΠ, της Ένωσης Μαρινών Ελλάδας,  του Propeller Club, του ΠΣΕΠΕ και του Hellenic Association of Women.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024