Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηRunning on Waves: To clipper που διασχίζει το Αιγαίο ταξιδεύοντας πάνω στα κύματα με απόλυτη ηρεμία

Running on Waves: To clipper που διασχίζει το Αιγαίο ταξιδεύοντας πάνω στα κύματα με απόλυτη ηρεμία

Ένα θαυμάσιο πεντάστερο κρουαζιερόπλοιο το Running on Waves διασχίζει το Αιγαίο και επισκέπτεται τα ωραιότερα νησιά. Αν όμως θέλουν κάποιοι μπορούν και να το νοικιάσουν ολόκληρο!

Σχεδιασμένο το 2011, το Running on Waves, αυτό το κλασσικό clipper που διαθέτει σύγχρονη μηχανική σχεδίαση, κομψή γραμμή, απόλυτη σταθερότητα, αλλά και γρήγορη ταχύτητα διασχίζει το Αιγαίο ξεκινώντας κάθε Σάββατο απόγευμα από τον Πειραιά, και με σεβασμό στο περιβάλλον, ταξιδεύει σε όλο το Αιγαίο.

Running on Waves

Είναι ένα πολυτελές και γνήσιο ιστιοπλοϊκό κρουαζιερόπλοιο, που μπορείτε είτε να το νοικιάσετε ολόκληρο για λογαριασμό των πελατών σας, είτε να νοικιάσετε μια από τις καμπίνα του, ώστε οι ταξιδιώτες να γίνουν ουσιαστικά μια παρέα και να απολαύσουν το πολυτελές ταξίδι τους. Η χωρητικότητά του είναι για 42 άτομα, αλλά όπως μας είπε η Claudia, η καταπληκτική συνοδός του πλοίου συνήθως είναι δεν ξεπερνούν τα 30 άτομα. Έτσι υπάρχει ιδιωτικότητα, αλλά και μια παρεΐστικη ατμόσφαιρα πάνω στο πλοίο.

Εκείνο που ξεχωρίζει σε αυτό το ταξίδι είναι η διαμονή στο πλοίο και το καταπληκτικό προσωπικό του. Το πλοίο ξεκινά από τον Πειραιά στην κρουαζιέρα “Αιγαίο” το Σάββατο το απογευματάκι και φτάνει στη Σύρο το πρωί. Όλο το βράδυ ταξιδεύει αλλά ο ύπνος είναι βαθύς και χαλαρωτικός αφού δεν κουνάει καθόλου. Οι τεχνολογίες αιχμής, όπως οι σταθεροποιητές και η εξελιγμένη διανομή μαζών, βοηθούν στην άνετη ιστιοπλοΐα σε οποιεσδήποτε συνθήκες θάλασσας. Οι αφαλατωτές που διαθέτει παρέχουν άνετα μεγάλες ποσότητες νερού κάνοντας το πλοίο φιλικό στο περιβάλλον. Στο ίδιο μοτίβο συνεχίζει… να ταξιδεύει το βράδυ  και να φτάνει στα νησιά την ημέρα, δίνοντας την ευκαιρία στους επιβάτες να χαρούν και τα νησιά. Όμως ο προορισμός είναι και το πλοίο… αρκετοί αποφασίζουν να δουν στα “πεταχτά” τα νησιά και να χαρούν ώρες πάνω στο πλοίο.

Από την υπερσύγχρονη υδραυλική ράμπα στην πρύμνη του σκάφους οι επιβάτες έχουν άμεση πρόσβαση στο νερό για κολύμπι και θαλάσσια σπορ. Το κολύμπι στο Αιγαίο είναι μια απόλαυση που δεν πρέπει κανείς επιβάτης να χάσει, όπως και να δροσιστεί στο υδρομασάζ που υπάρχει στο πάνω κατάστρωμα του πλοίου.

Οι 18 καμπίνες του Running on Waves διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο και είναι εξοπλισμένες με εγκαταστάσεις δωματίου ξενοδοχείου 5 αστέρων (θυρίδα ασφαλείας, πολυλειτουργική οθόνη τηλεόρασης, κλιματισμό, ψυγείο, στεγνωτήρα μαλλιών, μπουρνούζια, παντόφλες) παρέχουν διάφορες επιλογές διαμονής για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των επιχειρηματιών, των ταξιδιωτών αναψυχής και των οικογενειών τους. Οι 5 καμπίνες στο κυρίως κατάστρωμα, φινιρισμένες σε ζεστά χρώματα, διαθέτουν πανοραμικά παράθυρα, φεγγίτες, διπλά κρεβάτια, ενώ 13 καμπίνες στο κάτω κατάστρωμα έχουν φινιστρίνια, είναι διακοσμημένες σε πράσινο και μπλε χρώμα και περιλαμβάνουν 4 διπλά, 1 διπλό, 3 δίδυμα pullman (κουκέτα) και 5 τρίκλινα. Οι καμπίνες είναι περίτεχνα διακοσμημένες με ψηφιδωτά και διαθέτουν μαρμάρινους νεροχύτες στα μπάνια.

Η πολυτέλεια όμως δε σταματά εδώ! Εκτός από τα δύο μπαρ που διαθέτει το Running on waves, οι επιβάτες απολαμβάνουν το αγαπημένο τους ποτό και σε έναν από τους τρεις ανοιχτούς χώρους lounge με υπηρεσία μπάρμαν. Όμως η διασκέδαση και οι εμπειρίες συνεχίζουν με θαλάσσια σπορ, όπως κολύμπι, νεροτσουλήθρα, κολύμβηση με αναπνευστήρα, ιστιοσανίδα, καγιάκ, wakeboard, θαλάσσιο σκι, ψάρεμα βαθέων υδάτων, μίνι μπανάνα, υποβρύχια σκούτερ. Για τους πιο τολμηρούς υπάρχουν τα ναυτικά master-classes, με ξενάγηση στη γέφυρα και τη μηχανή, δέσιμο ναυτικών κόμπων, αναρρίχηση ιστού, ρύθμιση πανιών, πλοήγηση με τον ουρανό, και μάθημα για το πως δουλεύει ένα γιοτ. Εκείνου που αγαπούν τη γυμναστική θα κάνουν άνετα γιόγκα, zumba- fitness, μασάζ, τζακούζι με ηλιοθεραπεία.

Συστήστε το Running on waves στους πελάτες σας και σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστο!

Ruxandra Nicolescu
Sales Representative North America
και
Konstantin Smirnov
Chief Commercial Officer
RUNNING ON WAVES LTD
Tel: +357 25 030 345
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024