Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΥπό έλεγχο η πυρκαγιά στο πλοίο ‘Κρήτη II’ της ΑΝΕΚ
Ακτοπλοΐα

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο πλοίο ‘Κρήτη II’ της ΑΝΕΚ

Πλήρως ελεγχόμενη είναι πλέον η πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει χθες τα μεσάνυχτα σε γκαράζ του πλοίου 'Κρήτη ΙΙ' της ΑΝΕΚ Lines, ενώ βρισκόταν εν πλω 3,5 ναυτικά μίλια από το λιμάνι της Πάτρας.

Η ΑΝΕΚ Lines ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο γκαράζ του πλοίου “Κρήτη ΙΙ” έχει ελεγχθεί πλήρως, από το πλήρωμα. Μετά την ασφαλή πρόσδεση του πλοίου στο λιμάνι της Πάτρας, οι επιβάτες και το πλήρωμα έχουν αποβιβασθεί ασφαλώς.

Οι επιβάτες για το δρομολόγιο που δεν εκτελέσθηκε έχουν ενημερωθεί και η εταιρεία έχει μεριμνήσει για την μεταφορά τους. Τα επόμενα δρομολόγια Πάτρα – Βενετία – Πάτρα θα εκτελεστούν κανονικά.

Υπενθυμίζεται ότι στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “Κρήτη II” εκδηλώθηκε χθες τα μεσάνυχτα πυρκαγιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε κάποιο από τα γκαράζ του, ενώ βρισκόταν εν πλω 3,5 ναυτικά μίλια από το λιμάνι της Πάτρας, χωρίς ευτυχώς να αναφερθούν τραυματισμοί. Η φωτιά σβήστηκε από το αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης και το πλοίο έφθασε στο λιμάνι της Πάτρας, όπου αποβίβασε με ασφάλεια οχήματα και επιβάτες. Το πλοίο στο οποίο επέβαιναν 113 επιβάτες, 87 άτομα πλήρωμα, 18 ΙΧ και 92 φορτηγά, πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Βενετία – Ηγουμενίτσα – Πάτρα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024