Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΑύξηση 15% των διανυκτερεύσεων στη Θεσσαλονίκη σε σχέση με το 2013
Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας Θράκης

Αύξηση 15% των διανυκτερεύσεων στη Θεσσαλονίκη σε σχέση με το 2013

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας Θράκης κ. Παναγιώτης Ζελελίδης, με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ επέδωσε στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννη Μπουτάρη, αναμνηστική πλακέτα, ως επιβράβευση για τη συμβολή του στην ανάπτυξη του τουρισμού.

Η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας Θράκης πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου. Όπως κάθε χρόνο, ο Σύλλογος επιβραβεύει στελέχη και παράγοντες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του τουρισμού. Φέτος ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Ζελελίδης, με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ επέδωσε στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννη Μπουτάρη, αναμνηστική πλακέτα ως επιβράβευση για τη συμβολή του στην ανάπτυξη του τουρισμού.


O πρόεδρος κ. Παναγιώτης Ζελελίδης, με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ παραδίδει στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννη Μπουτάρη, αναμνηστική πλακέτα.

Όπως εξήγησε ο κ. Ζελελίδης ο δήμαρχος τιμάται για τις προσπάθειες που κατέβαλε για την ανάπτυξη και προώθηση του τουριστικού ρεύματος στη Θεσσαλονίκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διανυκτερεύσεις αυξήθηκαν κατά 15% στη βορειοελλαδική πρωτεύουσα σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο, χάρη βεβαίως και στον καθημερινό αγώνα που καταβάλλουν όλοι οι εργαζόμενοι στον τουριστικό κλάδο. Ευχαριστώντας ο δήμαρχος για την τιμή που του έγινε, διαβεβαίωσε οτι οι προσπάθειές του θα συνεχιστούν με μεγαλύτερη ένταση.

Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθεί στο σωματείο “Θερμαΐδες”, το παράρτημα Θεσσαλονίκης της μη κυβερνητικής οργάνωσης “Παναθηναϊκή, Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών” για την ενίσχυση του έργου της που είναι η επέκταση της παιδοκαρδιολογικής κλινικής του ΑΧΕΠΑ. Είναι η πρώτη φορά που ο Σύλλογος προσαρμόζεται στις ανάγκες της εποχής και συμβάλλει σε ένα τόσο φιλανθρωπικό έργο.

Στην εκδήλωση, που στηρίχθηκε και από την κοινωνία της Θεσσαλονίκης, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα στον κοινωνικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα της, παρέστησαν γενικοί διευθυντές και στελέχη ξενοδοχείων της Μακεδονίας και της Θράκης, τουριστικοί πράκτορες και επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου.

Σημειώνεται ότι το ειδικό μενού 6 πιάτων και τα κρασιά βασίστηκαν σε εκλεκτά τοπικά προϊόντα προερχόμενα από τη Μακεδονία και τη Θράκη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024