Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείς250 εκατ. εσωτερικά ταξίδια κατά τη διάρκεια των διακοπών αναμένονται στη Κίνα
Τάσεις

250 εκατ. εσωτερικά ταξίδια κατά τη διάρκεια των διακοπών αναμένονται στη Κίνα

Καθώς ο αριθμός των αυτοκινήτων που έχουν ταξινομηθεί σε ολόκληρη τη χώρα έφτασε τα 229 εκατομμύρια έως τα τέλη Μαρτίου, οι αρχές κυκλοφορίας προετοιμάζονται για μια προβλέψιμη αύξηση στα ταξίδια μεσαίας και μεγάλης απόστασης κατά τη διάρκεια των διακοπών (1-5 Μαΐου).

Η Κίνα αναμένει να καταγράψει περίπου 250 εκατ. εσωτερικά ταξίδια κατά τις επερχόμενες διακοπές της Ημέρας Εργασίας, με κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων, εισιτηρίων τρένων και δωματίων ξενοδοχείων ξεπερνώντας σημαντικά την αντίστοιχη περίοδο του 2019.

Όπως αναφέρει το silkroadgreek.gr, καθώς ο αριθμός των αυτοκινήτων που έχουν ταξινομηθεί σε ολόκληρη τη χώρα έφτασε τα 229 εκατομμύρια έως τα τέλη Μαρτίου, οι αρχές κυκλοφορίας προετοιμάζονται για μια προβλέψιμη αύξηση στα ταξίδια μεσαίας και μεγάλης απόστασης κατά τη διάρκεια των διακοπών, από 1 έως 5 Μαΐου.

Το Υπουργείο Δημόσιας Ασφάλειας προειδοποίησε την περασμένη Δευτέρα για τους κινδύνους για την ασφάλεια της οδικής κυκλοφορίας, ειδικά σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς και γύρω από μεγάλες γραφικές περιοχές.

Θα αυξηθεί ο όγκος της κυκλοφορίας στα μεγάλα οδικά δίκτυα και η συμφόρηση στους αυτοκινητόδρομους εκτιμάται ότι θα αυξηθεί κατά 10% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι.

Το υπουργείο συμβούλεψε τους οδηγούς να προσέχουν τις πληροφορίες για την κυκλοφορία και τις προειδοποιήσεις ασφαλείας και να αποφεύγουν την επικίνδυνη οδήγηση, όπως κουρασμένη οδήγηση, μεθυσμένη οδήγηση, και οδήγηση χωρίς άδεια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024