Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑπογοητευμένοι από τα ταξίδια τους στη Νέα Ζηλανδία οι Κινέζοι τουρίστες σε αντίθεση με άλλες εθνικότητες

Απογοητευμένοι από τα ταξίδια τους στη Νέα Ζηλανδία οι Κινέζοι τουρίστες σε αντίθεση με άλλες εθνικότητες

Την πραγματοποίηση διάσκεψης στη Σαγκάη εντός του μηνός για τα θέματα που απασχολούν τους Κινέζους τουρίστες ανακοίνωσε πρόσφαταο Οργανισμός Τουρισμού της Νέας Ζηλανδίας, καθώς πολλοί από τους Κινέζους επιστρέφουν στην […]

Την πραγματοποίηση διάσκεψης στη Σαγκάη εντός του μηνός για τα θέματα που απασχολούν τους Κινέζους τουρίστες ανακοίνωσε πρόσφατα<...>ο Οργανισμός Τουρισμού της Νέας Ζηλανδίας, καθώς πολλοί από τους Κινέζους επιστρέφουν στην πατρίδα τους απογοητευμένοι.

Μιλώντας σε συνέδριο ταξιδιωτικών πρακτόρων της χώρας, που πραγματοποιήθηκε πριν μέρες στο Nelson, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Τουρισμού της Νέας Ζηλανδίας, κ. George Hickton ανέφερε μεταξύ άλλων ότι “ενώ οι περισσότεροι επισκέπτες της χώρας φεύγουν ευχαριστημένοι, υπάρχουν ανησυχίες για το χαμηλό ποσοστό ικανοποίησης των Κινέζων επισκεπτών”.

“Οι έρευνες μας δείχνουν ότι το 95% των επισκεπτών μας φεύγουν ικανοποιημένοι ή πολύ ικανοποιημένοι από τη χώρα μας, ενώ ιδιαίτερα μικρό είναι το ποσοστό ικανοποίησης των Κινέζων επισκεπτών” τόνισε ο κ. Mr Hickton, ο οποίος εξήγησε το γεγονός αυτό λέγοντας ότι “πολλά από τα ταξίδια των Κινέζων κοστίζουν 35 δολάρια την ημέρα, οι πράκτορες παίρνουν τα ποσοστά τους από καταστήματα της χώρας, ενώ οι τουρίστες τις περισσότερες φορές μένουν σε κακής ποιότητας καταλύματα”.

“Επομένως” κατέληξε “δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι δεν μένουν ικανοποιημένοι από τη διαμονή τους στη Νέα Ζηλανδία, καθώς μερικοί από αυτούς μένουν σε δωμάτια χωρίς παράθυρα και δεν τους επιτρέπεται να ψωνίσουν από μαγαζιά της επιλογής τους”.

Τέλος, όπως επεσήμανε ο κ. Mr Hickton, “αυτά τα προβλήματα αντιμετωπίζουν και άλλες νέες αγορές για τους Κινέζους, ενώ είναι καλό για τη χώρα να λυθούν, όσο ακόμα η έλευση Κινέζων τουριστών είναι σχετικά μικρή”.

Να σημειωθεί ότι πέρσι επισκέφτηκαν τη Νέα Ζηλανδία 84.000 Κινέζοι τουρίστες, το 60% των οποίων για λόγους αναψυχής, ενώ πολύ μεγαλύτερες είναι οι εκτιμήσεις για φέτος, αφού η οικονομία τους γίνεται όλο και πιο ισχυρή.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024