Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΑύξηση 7-10% στις προκρατήσεις των Ρουμάνων τουριστών για τη Χαλκιδική
Τάσεις

Αύξηση 7-10% στις προκρατήσεις των Ρουμάνων τουριστών για τη Χαλκιδική

Η εκτίμηση με τις έως τώρα προκρατήσεις των Ρουμάνων στη Χαλκιδική είναι αύξηση 7-10%. Σ'αυτό συμβάλει η δυναμική παρουσία των ελληνικών τουριστικών πρακτόρων, καθώς και οι απευθείας διαδικτυακές κρατήσεις, που τα τελευταία χρόνια καλύπτουν σημαντικό ποσοστό των τουριστών-επισκεπτών σε όλα τα καταλύματα.

Η Χαλκιδική για 10η συνεχή χρονιά συμμετείχε στην έκθεση TTR στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας με αυτόνομο περίπτερο 30 τετραγωνικών μέτρων. Η επισκεψιμότητα κυρίως τις ημέρες του κοινού έφτασε τα 1.500 άτομα.

Η εκτίμηση με τις έως τώρα προκρατήσεις είναι για αύξηση 7-10%. Σ’αυτό συμβάλει η δυναμική παρουσία των ελληνικών τουριστικών πρακτόρων, καθώς και οι απευθείας διαδικτυακές κρατήσεις, που τα τελευταία χρόνια καλύπτουν σημαντικό ποσοστό των τουριστών – επισκεπτών σε όλα τα καταλύματα.

Το περίπτερο του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής επισκέφτηκαν ο Έλληνας Πρέσβης, κ. Γρηγόρης Βασιλοκωνσταντάκης, η αναπληρώτρια διευθύντρια του γραφείου ΕΟΤ Ρουμανίας κα Κυριακή Μπουλασίδου, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, περιφερειακός σύμβουλος κ. Αθανάσιος Μασλαρινός, καθώς και εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων της χώρας (Christian Tour, Mareea, Romadria κ.ά.). Τον Τουριστικό Οργανισμό εκπροσώπησε ο πρόεδρος του κ. Γρηγόρης Τάσιος, καθώς και αρκετοί ξενοδόχοι.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024