Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsBroadway Travel: Η Ελλάδα είναι ο φετινός hot προορισμός, λόγω πτώσης των τιμών
Τάσεις

Broadway Travel: Η Ελλάδα είναι ο φετινός hot προορισμός, λόγω πτώσης των τιμών

Σύμφωνα με τον βρετανικό OTA Βroadway Travel, η φετινή χρονιά διαφέρει εντελώς από τις προηγούμενες, καθώς οι ξενοδόχοι, προσπαθώντας να προσελκύσουν τους τουρίστες στην Ελλάδα, έχουν μειώσει σημαντικά τις τιμές τους, οδηγώντας σε συνολική πτώση τιμών. Οι κρατήσεις παρουσιάζουν για το λόγο αυτό αύξηση κατά 70% σε ετήσια βάση.

Ο βρετανικός OTA Βroadway Travel αναφέρει μεγάλη αύξηση των κρατήσεων για την Ελλάδα το 2014, που φτάνει έως και άνω του 70% συγκρκτικά με πέρυσι, επαληθεύοντας τις διαπιστώσεις της Harriet Green, Chief Executive του Thomas Cook ότι ο συγκεκριμένος προορισμός επανακάμπτει στις προτιμήσεις των Βρετανών τουριστών.

Ο Jason Waldron, Product & Marketing Director του Βroadway Travel σημειώνει: “Η οικονομική κρίση προκάλεσε τη δυσμένεια της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού στους Βρετανούς τουρίστες, που προτίμησαν να ταξιδέψουν αλλού, καθώς φοβήθηκαν το ενδεχόμενο των απεργιών και των διαδηλώσεων.

Φέτος, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά, καθώς οι ξενοδόχοι, προσπαθώντας να προσελκύσουν τους τουρίστες στην Ελλάδα, έχουν μειώσει σημαντικά τις τιμές τους, οδηγώντας σε συνολική πτώση των τιμών. Κλείνοντας τα εισιτήριά τους νωρίς, οι τουρίστες μπορούν να επωφεληθούν εξαιρετικών τιμών και να απολαύσουν τις απίθανες παραλιες, τα ιστορικά αξιοθέατα και τον καλό καιρό, που έκαναν διάσημη την Ελλάδα και στο παρελθόν”.

Τα στατιστικά στοιχεία από το Broadway Travel αποκαλύπτουν ότι οι διακοπές all-inclusive στα νησιά είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς (το 77% του συνόλου των κρατήσεων στο διάστημα Ιαν. – Μαρτ. 2014 ανήκει σε αυτήν την κατηγορία). Ο Waldron πιστεύει ότι αυτά τα πακέτα διακοπών δίνουν στους τουρίστες μια ξεκάθαρη εικόνα του συνολικού κόστους των διακοπών τους, κάτι ιδιαίτυερα χρήσιμο για τον προγραμματισμό του προϋπολογισμού τους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024