Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΔημοφιλέστερος προορισμός των Άγγλων τουριστών… η πισίνα!

Δημοφιλέστερος προορισμός των Άγγλων τουριστών… η πισίνα!

Μεταξύ των νέων μπροσούρων που άρχισαν να κυκλοφορούν στην Αγγλία στις αρχές Αυγούστου είναι και αυτές του Cosmos. Από τις 7 μπροσούρες που κυκλοφόρησε η εταιρία, μόνο οι τρεις έχουν […]

Μεταξύ των νέων μπροσούρων που άρχισαν να κυκλοφορούν στην Αγγλία στις αρχές Αυγούστου είναι και αυτές του Cosmos<.><...>. Από τις 7 μπροσούρες που κυκλοφόρησε η εταιρία, μόνο οι τρεις έχουν στο εξώφυλλο τους τα ονόματα των προορισμών, ενώ οι υπόλοιπες έχουν τον τύπο των διακοπών.
Το παραπάνω γεγονός είναι μόνο ένα παράδειγμα, αλλά όλο και μεγαλώνει ο αριθμός των μπροσούρων που κυκλοφορούν έχοντας όχι πλέον το όνομα της προορισμού, αλλά τον τύπο των διακοπών.
Η τάση ξεκίνησε με το 'All-inclusive' και τώρα έχει επεκταθεί και στο 'Villas with Pools'. Τα μικρότερα τουριστικά συγκροτήματα, τα οποία όμως έχουν απαραίτητα πισίνα (πολλές φορές διαστάσεων μπανιέρας) είναι στις προτιμήσεις των Άγγλων τουριστών.
Σύμφωνα με τον κ. Noel Josephides, γενικό διευθυντή του Sunvil<.> Holidays, 'οι πελάτες με αυτή τη νοοτροπία, δεν διαλέγουν έναν προορισμό για την ομορφιά του ή την μοναδικότητα του, αλλά γιατί θέλουν μόνο και μόνο να πουν ότι η διαμονή τους ήταν σε μια βίλα με πισίνα'.
Έτσι λοιπόν κάτω από την πίεση αυτής της 'μόδας', που έχει ως αποτέλεσμα την πίεση από τους tour operators στους ιδιοκτήτες των μικρών αυτών μονάδων για δημιουργία πισίνας, οι περισσότεροι μεσογειακοί προορισμοί, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, που διαθέτουν καταγάλανα νερά και αμμώδεις παραλίες κατάλληλες για κολύμβηση έχουν γεμίσει με μικροσκοπικές πισίνες σε κάθε κτίριο ενοικιαζόμενων δωματίων και μικρών ξενοδοχείων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024