Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΗ Ελλάδα μεταξύ των πιθανών προορισμών για τους Γερμανούς τουρίστες
Τάσεις

Η Ελλάδα μεταξύ των πιθανών προορισμών για τους Γερμανούς τουρίστες

Την Ελλάδα, τη Γαλλία και την Ολλανδία, θεωρεί πιθανούς προορισμούς για τις καλοκαιρινές διακοπές των Γερμανών ο πρωθυπουργός της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας Armin Laschet.

Την Ελλάδα, μαζί με τη Γαλλία και την Ολλανδία, θεωρεί πιθανούς προορισμούς για τις καλοκαιρινές διακοπές των Γερμανών ο πρωθυπουργός της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας Armin Laschet, ενώ δεν πιστεύει ότι θα είναι εφικτές οι διακοπές εκτός Ευρώπης.

“Η Γαλλία αίρει τους περιορισμούς στα μέσα Μαΐου, η Ολλανδία πλησιάζει επίσης στο τέλος και η Ελλάδα έχει ήδη παρουσιάσει σχέδιο για τις καλοκαιρινές διακοπές, ενώ η Μαγιόρκα έχει χαμηλό αριθμό κρουσμάτων”, δηλώνει ο κ. Laschet στην εφημερίδα “Bild, η οποία έχει αναφερθεί αναλυτικά το ελληνικό σχέδιο για τον τουρισμό, επισημαίνοντας ότι “η ελπίδα για τις φετινές διακοπές έρχεται από την Ελλάδα”.

Η αίσθησή που σχηματίζει ο χριστιανοδημοκράτης (CDU) πολιτικός είναι, όπως είπε, “ότι οι άνθρωποι θα περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές μάλλον σε ευρωπαϊκό έδαφος – δεν μπορώ αυτήν τη στιγμή να φανταστώ μακρινά ταξίδια”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024