Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΝ. Κανελλόπουλος: Και το 2010 θα κλείσει με μικρή αύξηση αφίξεων
Τιμητικές Διακρίσεις xenia 2010

Ν. Κανελλόπουλος: Και το 2010 θα κλείσει με μικρή αύξηση αφίξεων

Την αισιοδοξία του ότι το 2011 θα είναι μια καλή χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό εξέφρασε ο πρόεδρος του ΕΟΤ, κ. Νικόλας Κανελλόπουλος μιλώντας στην τελετή των Τιμητικών Διακρίσεων xenia που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Caravel

Την αισιοδοξία του ότι το 2011 θα είναι μια καλή χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό εξέφρασε ο πρόεδρος του ΕΟΤ, κ. Νικόλας Κανελλόπουλος μιλώντας στην τελετή<...> των Τιμητικών Διακρίσεων xenia που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Προς την κατεύθυνση αυτή βοηθούν η αποκατάσταση της αξιοπιστίας του ΕΟΤ στα ξένα μέσα ενημέρωσης μετά την αποπληρωμή ή τη ρύθμιση του μεγαλύτερου μέρους των χρεών του ΕΟΤ προς αυτά καθώς και η μείωση του ΦΠΑ στον τομέα διαμονής των ξενοδοχείων. Χαρακτηριστικά ο κ. Κανελλόπουλος ανέφερε ότι στην πρόσφατη έκθεση WTM του Λονδίνου, οι πρόεδροι των μεγάλων ξένων μέσων ενημέρωσης, εκφράζοντας την ικανοποίησή τους για τη συνέπεια που επιδεικνύει πλέον ο ΕΟΤ, υποσχέθηκαν δωρεάν δράσεις προβολής της Ελλάδας.

Ο πρόεδρος του ΕΟΤ εξέφρασε την εκτίμηση ότι και το 2010 θα κλείσει με μια μικρή αύξηση των αφίξεων.

Στη χθεσινή εκδήλωση, τιμήθηκαν ο ζωγράφος κ. Κώστας Τσόκλης και ο σκηνοθέτης κ. Σπύρος Ευαγγελάτος. Επίσης, στη μνήμη του Αναστάσιου Στυλιανόπουλου, απονεμήθη τιμητική διάκριση στον γιο του Ανδρέα. Τις διακρίσεις απένειμαν ο πρόεδρος του ΕΟΤ και οι πρόεδροι του ΞΕΕ κ. Γ. Τσακίρης, της ΠΟΞ κ. Α. Ανδρεάδης και της ΕΞΑ-Α κ. Ι.Ρέτσος.

Η 42η xenia ανοίγει τις πύλες της σήμερα, Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo στο αεροδρόμιο και θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου. Πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της έκθεσης (Επώνυμο Ελληνικό Κρασί 26-29 Νοεμβρίου, Kalimera!with taste 27 Νοεμβρίου, The Bar Academy Show 28-29 Νοεμβρίου, Design Lab@xenia 26-29 Νοεμβρίου, Ημέρα Καριέρας στον Τουρισμό 29 Νοεμβρίου).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024