Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΟι Αμερικάνοι θα ταξιδέψουν φέτος μέσα στην χώρα τους

Οι Αμερικάνοι θα ταξιδέψουν φέτος μέσα στην χώρα τους

Είναι πλέον γεγονός, ότι οι Αμερικάνοι φέτος θα ταξιδέψουν σε κοντινούς προορισμούς εξερευνώντας την χώρα τους, όπως αναφέρει σε άρθρο του το περιοδικό Forbes. Οι λόγοι είναι πολλοί: η οικονομία […]

Είναι πλέον γεγονός, ότι οι Αμερικάνοι φέτος θα ταξιδέψουν σε κοντινούς προορισμούς εξερευνώντας την χώρα τους, όπως αναφέρει<...> σε άρθρο του το περιοδικό Forbes.

Οι λόγοι είναι πολλοί: η οικονομία των ΗΠΑ, η υψηλή τιμή του ευρώ, οι οικονομικές απώλειες των αεροπορικών εταιριών, και βέβαια η άτυπη πνευμονία. Το περιοδικό Forbes ενθαρρύνει τους Αμερικάνους να περάσουν τις διακοπές τους στην χώρα τους, η οποία διαθέτει, όπως αναφέρει, καταπληκτικό τοπίο, βουνά, παραλίες, μεγάλες πόλεις, και οργανώνει καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, αθλητικούς διαγωνισμούς κ.τλ.

Οι προορισμοί που προτείνει το περιοδικό προσφέρουν χαμηλές τιμές και ενδείκνυνται για οικογενειακές διακοπές. Μεταξύ αυτών είναι οι Καταρράκτες του Νιαγάρα, το Γκράντ Κάνυον, και οι πόλεις του Ατλαντικού, που διαθέτουν πάρκα διασκέδασης αποτελώντας πόλο έλξης για τους Αμερικανούς. Παλαιότερα, οι πλούσιοι ιδίως Αμερικανοί ταξίδευαν με αεροπλάνα στην Ευρώπη, τώρα όμως φαίνεται ότι έχουν αυξηθεί πολύ τα ταξίδια με τρένα, τονίζει το Forbes.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024