Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟι επενδυτές συνιστούν… ho[s]tels
Τάσεις

Οι επενδυτές συνιστούν… ho[s]tels

Τα οικονομικά ξενοδοχεία αποτελούν μία παγκόσμια τάση: από τον δισεκατομμυριούχο Ronald Burkle, που επενδύει 250 εκατ. δολ. για την εξαγορά και ανακαίνιση 10 μονάδων ανά τις ΗΠΑ, μέχρι τον Κινέζο Ji Qi και την HanTing, που εκτιμάται ότι θα αποτελεί τη μεγαλύτερη αλυσίδα ξενοδοχείων παγκοσμίως μέχρι το 2020.

Ιδιαίτερα έντονο είναι το ενδιαφέρον των επενδυτών παγκοσμίως για ξενοδοχεία τύπου ho[s]tel, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη της HVS. Ο όρος ho[s]tel περιγράφει το υβριδικό προϊόν που συνδυάζει τις υπηρεσίες ξενοδοχειακού τύπου με τις φιλικές τιμές και ατμόσφαιρα των hostels. Τα οικονομικά ξενοδοχεία αποτελούν μάλιστα μία παγκόσμια τάση: από τον δισεκατομμυριούχο Ronald Burkle, ο οποίος επενδύει 250 εκατ. δολ. για την εξαγορά και ανακαίνιση 10 μονάδων ανά τις ΗΠΑ, μέχρι τον Κινέζο Ji Qi και την HanTing, η οποία εκτιμάται ότι θα αποτελεί τη μεγαλύτερη αλυσίδα ξενοδοχείων παγκοσμίως -με 10.000 μονάδες- μέχρι το 2020.

Tη δυναμική των νέων μοντέλων οικονομικής διαμονής και το τι αυτή σημαίνει για τα “παραδοσιακά” ξενοδοχεία θα αναλύσει στο συνέδριο Hospitality.Next: Check-in to the Future, στις 5 Δεκεμβρίου ο Russell Kett, πρόεδρος HVS London.

Το συνέδριο θα παρουσιάσει βέλτιστες πρακτικές και καινοτομίες στο χώρο του τουρισμού, με έμφαση στους τομείς της δημιουργίας μοναδικών ταξιδιωτικών εμπειριών, της αποτελεσματικής διαχείρισης των social media και των νέων εργαλείων digital tourism, της καθιέρωσης ενός ξενοδοχείου ως περιβαλλοντικά υπεύθυνου προορισμού, αλλά και των οικονομικών και στρατηγικών τάσεων που επηρεάζουν τον ευρωπαϊκό και ελληνικό τουρισμό.

Με εξειδικευμένους στο αντικείμενό τους, διεθνείς experts και practitioners και με τα πιο αξιοσημείωτα case studies της ελληνικής αγοράς, το συνέδριο αυτό θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ανταλλαγή καινοτόμων πρακτικών.

Η θεματολογία του Hospitality Next θα δομηθεί με βάση τις παρακάτω ενότητες:

  • Creating a unique travel experience: innovation and quality in hospitality services
  • Marketing next practices: from social to loyal
  • Sustainability: becoming a responsible-tourism destination
  • Defining tomorrow’s Strategy: Economic trends and strategic opportunities

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και του ΣΕΤΕ και πραγματοποιείται με την τιμητική υποστήριξη της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Αθηνών, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του HYBA.
 
Χορηγοί του συνεδρίου είναι οι Yahoo!, Pylones (HP Business Partner), FORTHcrs, ibelsa, Stanton Chase και ΔΕΠΑ, ενώ Χορηγός Επικοινωνίας είναι το TravelDailynews.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024