Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΟι φθηνότερες ευρωπαϊκές πόλεις για ταξίδι το 2017
Τάσεις

Οι φθηνότερες ευρωπαϊκές πόλεις για ταξίδι το 2017

Μια έρευνα από την Simply Holiday Deals παρουσιάζει ποιες είναι οι δέκα πιο οικονομικές ευρωπαϊκές πόλεις που μπορούν να επισκεφτούν οι ταξιδιώτες μέσα στο 2017, συμπεριλαμβάνοντας τιμές ανά ημέρα για την διαμονή, τη μεταφορά, τα αξιοθέατα, τα γεύματα και την διασκέδαση.

Το Europe Backpacker Index του 2017 αποτελεί μια έρευνα που αποκαλύπτει τις φθηνότερες ευρωπαϊκές πόλεις για οικονομικό ταξίδι. Η Simply Holiday Deals, σε συνεργασία με την Price of Travel, παρουσίασαν ένα infographic που σημειώνει τους 10 κορυφαίους προορισμούς που είναι εύκολα προσβάσιμοι από τους Βρετανούς ταξιδιώτες σε ό,τι αφορά τα οικονομικά κριτήρια. 
 
Η έρευνα βασίζεται στα γενικά έξοδα ενός ταξιδιού για backpackers, και το infographic της Simply Holiday Deals ανακοινώνει την Σόφια της Βουλγαρίας, ως τον φθηνότερο ταξιδιωτικό προορισμό της Ευρώπης για το 2017. Η πόλη αυτή παίρνει την πρώτη θέση από το Κίεβο στην Ουκρανία.
 
Πλέον, στην 7η ετήσια εκδοχή της, το Europe Backpacker Index της Price of Travel, κατατάσσει τις 56 πιο δημοφιλείς πόλεις της γηραιάς ηπείρου, από τη φθηνότερη στην ακριβότερη. Αυτό δείχνει ότι οι τιμές διατηρήθηκαν σταθερές κατά τη διάρκεια του 2016, λόγω μιας στάσιμης οικονομία. Ωστόσο, οι αλλαγές έχουν δει το Ζάγκρεμπ να συμπεριλαμβάνεται στην λίστα και την Αγία Πετρούπολη να πέφτει από τις 10 κορυφαίες πόλεις.
 
Η έρευνα για το Europe Backpacker Index συμπεριλαμβάνει τιμές ανά ημέρα για διαμονές σε ξενοδοχεία, δύο μέσα μαζικής μεταφοράς, ένα διάσημο τουριστικό αξιοθέατο, τρία οικονομικά γεύματα και διασκέδαση, που περιλαμβάνουν είτε τρείς μπύρες, τοπικό κρασί, είτε επιδόρπιο και καφέ.
 
Ο κύριος στόχος της Simply Holiday Deals είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να ταξιδέψουν με μειωμένες τιμές. Το κάνουμε αυτό ερευνώντας δεκάδες εταιρείες για τις καλύτερες ταξιδιωτικές ευκαιρίες και παρέχοντας συμβουλές και πληροφορίες που θα επιτρέψουν στα μέλη μας να σώσουν τα χρήματά τους. Σε συνεργασία με την Price of Travel, στο Backpacker Index μπορούμε να επιτρέψουμε στα μέλη μας να μάθουν πού θα είναι πιο προσοδοφόρες οι αγορές τους στην Ευρώπη κάθε χρόνο“, είπε ο Brian Jones, γενικός διευθυντής της Simply Holiday Deals.
 
Το infographic μετατρέπει όλα τα τοπικά νομίσματα σε βρετανικές λίρες για να μπορούν οι Βρετανοί να εντοπίσουν ευκολότερα προορισμούς που προσφέρουν την καλύτερη τιμή για κάθε βασικό τομέα του ταξιδιού. Για παράδειγμα, η Βουδαπέστη έχει την πιο φθηνή διαμονή ανά νύχτα, με £ 4,12. Το Κίεβο εξακολουθεί να είναι η πιο οικονομική για τις μεταφορές πόλη, με μόλις 24p την ημέρα για δύο ταξίδια. Από άποψη γευμάτων, η Κρακοβία έχει προσιτό φαγητό, με καθημερινό προϋπολογισμό κοντά στις £4,52.
 
Η Simply Holiday Deals είναι ένας ολοκληρωμένος online ταξιδιωτικός προορισμός, παρέχοντας στα μέλη του Ηνωμένου Βασιλείου τις καλύτερες προσφορές διακοπών σε όλο το διαδίκτυο, οδηγούς διακοπών και τις τελευταίες ταξιδιωτικές οδηγίες.
 
Οι 10 φθηνότερες πόλεις για το 2017:
Σόφια Βουλγαρία 
Κρακοβία  Πολωνία 
Βουκουρέστι  Ρουμανία 
Βελιγράδι  Σερβία 
Βουδαπέστη  Ουγγαρία 
Σεράγεβο  Βοσνία και Ερζεγοβίνη 
Κίεβο  Ουκρανία 
Cesky Krumlov  Τσεχία 
Βαρσοβία  Πολωνία 
Ζάγκρεμπ  Κροατία 
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024