Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΟι online κρατήσεις πέρασαν φέτος για πρώτη φορά τις παραδοσιακές στη Γερμανία
Online booking

Οι online κρατήσεις πέρασαν φέτος για πρώτη φορά τις παραδοσιακές στη Γερμανία

Οι online ταξιδιωτικές κρατήσεις κατέχουν σήμερα ένα σχετικά μικρό προβάδισμα, όσον αφορά στις μεγαλύτερες σε διάρκεια διακοπές, αλλά η τάση κινείται σαφώς προς αυτήν την κατεύθυνση.

Οι online κρατήσεις είναι ξεκάθαρα το προτιμώμενο κανάλι στις κρατήσεις των Γερμανών τουριστών για σύντομα ταξίδια μέχρι και τεσσάρων ημερών. Τώρα, για πρώτη φορά το 2018, η Γερμανία είχε περισσότερες online κρατήσεις για διακοπές μακράς διάρκειας από ό,τι αυτοπροσώπως (επίσκεψη σε τουριστικό γραφείο). Τα αποτελέσματα αυτά προέρχονται από την Ανάλυση Ταξιδιών 2019 της Forschungsgemeinschaft Urlaub und Reisen (FUR), της οποίας τα κύρια ευρήματα σχετικά με τη συμπεριφορά ψηφιακής κράτησης παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο της VIR Online Summit, στη διεθνή τουριστική έκθεση ITB Berlin.

Οι online ταξιδιωτικές κρατήσεις κατέχουν σήμερα ένα σχετικά μικρό προβάδισμα όσον αφορά στις μεγαλύτερες σε διάρκεια διακοπές, αλλά η τάση κινείται σαφώς προς αυτήν την κατεύθυνση. Αυτό οφείλεται όχι μόνο στη βελτίωση των ψηφιακών τεχνολογιών, αλλά και στις μακροπρόθεσμα δημογραφικές μετατοπίσεις προς ένα υψηλότερο ποσοστό που δραστηριοποιείται διαδικτυακά.

Ο πρόεδρος της VIR (Verband Internet Reisevertrieb), Michael Buller παρείχε κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το συγκεκριμένο θέμα:

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024