Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣτα ίδια επίπεδα με πέρυσι (των 41 εκατ. τουριστών) η Τουρκία
Προορισμός

Στα ίδια επίπεδα με πέρυσι (των 41 εκατ. τουριστών) η Τουρκία

Οι Τούρκοι τουρίστες επιλέγουν φέτος την Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά, το θέρετρο της Αττάλειας στη Μεσόγειο και την Καππαδοκία της Κεντρικής Ανατολίας, σύμφωνα με την Ένωση των Τούρκων Πρακτόρων Ταξιδίων και Τουρισμού (TURSAB).

Η Τουρκία θα φτάσει τον αριθμό των 41 εκατ. τουριστών του περασμένου έτους παρ’όλα τα προβλήματα στις γειτονικές χώρες, δήλωσε ο επικεφαλής της Ένωσης των Τούρκων Πρακτόρων Ταξιδίων και Τουρισμού (TURSAB).

“Παρά τα προβλήματα στην Ουκρανία, τη Συρία, το Ιράκ, τον Λίβανο και άλλους, η Τουρκία θα φτάσει τα μεγέθη του 2014 στον τουρισμό”, δήλωσε ο επικεφαλής της TURSAB Başaran Ulusoy.

“Με τον ερχομό των διακοπών των εννέα ημερών του Κουρμπάν Μπαϊράμ, πολλοί ντόπιοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν διακοπές, που σημαίνει αύξηση του εισοδήματος του τομέα”, πρόσθεσε.

Σημείωσε ακόμη ότι οι ντόπιοι τουρίστες επιλέγουν φέτος την Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά, το θέρετρο της Αττάλειας στη Μεσόγειο και την Καππαδοκία  της Κεντρικής Ανατολίας, ενώ τόνισε ότι ο κλάδος παρουσιάζει συνεχόμενες αυξητικές τάσεις τα τελευταία πέντε χρόνια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024