Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΘόδωρος Κουμέλης, Travel Media Applications: ‘Ανοίγει’ η αγορά της ΝΑ Ασίας και του Βιετνάμ
Τουριστική αγορά

Θόδωρος Κουμέλης, Travel Media Applications: ‘Ανοίγει’ η αγορά της ΝΑ Ασίας και του Βιετνάμ

Σε συνέντευξή του προς τον Ρ/Σ 'Athina 98.4', ο κ. Θόδωρος Κουμέλης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ΤΜΑ, International Marketing and Sales Partner της έκθεσης του Βιετνάμ VITM, μιλά για την τουριστική αγορά της ασιατικής χώρας και τις συνήθειες (αλλά και επιθυμίες) των Βιετναμέζων τουριστών.

“Ανοίγει” η τουριστική κίνηση από τη νοτιονατολική Ασία και ιδίως από το Βιετνάμ για την Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει σε συνέντευξή του ο κ. Θόδωρος Κουμέλης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Travel Media Applications, που είναι International Marketing and Sales Partner της έκθσης Vietnam International Travel Mart (VITM), από το Ανόι.

Με την ευκαιρία της 2η Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού του Βιετνάμ, που ανοίγει τις πύλες της αύριο (3-6 Απριλίου 2014) σε λίγες μέρες στο Ανόι, ο κ. Κουμέλης έδωσε τηλεφωνική συνέντευξη από το Βιετναμ στη δημοσιογράφο κα Ελευθερία Πάντζου στον ραδιοφωτικό σταθμό Athina 98.4, αναλύοντας τις ευκαιρίες που υπάρχουν για την ανάπτυξη του τουρισμού μεταξύ της Ελλάδας και της νοτιοανατολικής Ασίας. Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά φέτος η χώρα μας έχει παρουσίαση στην έκθεση VITM, με ιδιωτική πρωτοβούλια.

Ο κ. Κουμέλης μεταξύ άλλων τόνισε: “Οι κάτοικοι της νοτιοανατολικής Ασίας, μιας περιοχής με 650 εκατ. πληθυσμό, αλλά και οι Βιετναμέζοι, μια χώρα με 92 εκατ. πληθυσμό, γνωρίζουν την Ελλάδα πολύ καλά ως χώρα και θέλουν να την επισκεφθούν. Οι προσπάθειες για τουριστική προβολή της χώρας μας ξεκίνησαν με την συνεργασία της ΤΜΑ με το Αrgo Travel έναν από τους μεγαλύτερους και πιο παλιούς τουριστικούς ομίλους της χώρας μας πριν από ένα χρόνο και τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας είναι πλέον ορατά. Οι κρατήσεις από το Βιετνάμ προς την Ελλάδα παρουσιάζουν αύξηση ενώ όλα τα τουριστικά γραφεία που επισκέφθηκαν τη χώρα μας φιλοξενούμενα από το Argo Travel έχουν μείνει κατενθουσιασμένα”.

Υπενθυμίζεται ότι η ΤΜΑ είναι International Marketing and Sales Partner της έκθεσης VITM, Vietnam International Travel Mart.

Ολόκληρη η συνέντευξη βρίσκεται εδώ (από το 5ο ως το 18ο λεπτό).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024