Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςWTTC: Παγκόσμιο ζήτημα οι απειλές για τρομοκρατικά χτυπήματα

WTTC: Παγκόσμιο ζήτημα οι απειλές για τρομοκρατικά χτυπήματα

Την πλήρη υποστήριξη του στην βρετανική κυβέρνηση μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Λονδίνο, όπως επίσης και τα συγχαρητήρια του για την άμεση κινητοποίηση της, ανέφερε προχτές σε ανακοίνωση του το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδίων και Τουρισμού (World Travel & Tourism Council – WTTC)…

Την πλήρη υποστήριξη του στην βρετανική κυβέρνηση μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Λονδίνο, όπως επίσης και τα συγχαρητήρια του<...>για την άμεση κινητοποίηση της, ανέφερε προχτές σε ανακοίνωση του το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδίων και Τουρισμού (World Travel & Tourism Council – WTTC).

Όπως επίσης, ανέφερε οι απειλές τρομοκρατικών χτυπημάτων αποτελούν παγκόσμιο ζήτημα και απαιτούν την συνεργασία όλων των αρμόδιων αρχών τόσο σε εθνικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο”. “Η κατάσταση στο Λονδίνο”, συνεχίζει “μετά και το δεύτερο κύκλο εκρήξεων στις 21 Ιουλίου 2005, είναι ακόμη αβέβαιη και οι ακριβείς επιπτώσεις στην ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία δεν θα φανούν στο άμεσο μέλλον. Παρόλα αυτά οι επαγγελματίες του κλάδου παραμένουν αισιόδοξοι”.

Ο πρόεδρος του WTTC, κ. Jean Claude Baumgarten, δήλωσε σχετικά ότι “παρόλο που είναι πιθανόν να δούμε μια μικρή επίπτωση στην ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία, προηγούμενες εμπειρίες έχουν δείξει πως τόσο οι καταναλωτές, όσο και η ίδια η βιομηχανία, προσαρμόζονται όλο και πιο εύκολα σε αντίστοιχες καταστάσεις”.

Τέλος, ο κ. Jean Claude Baumgarten δεν παρέλειψε για άλλη μια φορά να μεταφέρει το μήνυμα του, λέγοντας πως το χειρότερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε σε τέτοιες στιγμές είναι να μένουμε σπίτι. Οι άνθρωποι πρέπει να συνεχίζουν να ταξιδεύουν, να επισκέπτονται φίλους και συγγενείς, τόσο στο Λονδίνο, όσο και σε άλλες πόλεις του κόσμου, και παράλληλα να βοηθούν τις αρχές ασφαλείας, με το να αναφέρουν οτιδήποτε αντιλαμβάνονται ως ύποπτο”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024