Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑυξημένη η κίνηση επιβατών στα διεθνή αεροδρόμια τον Ιανουάριο
Airports Council International

Αυξημένη η κίνηση επιβατών στα διεθνή αεροδρόμια τον Ιανουάριο

Δυναμικά φαίνεται να ξεκινάει η νέα χρονιά για την παγκόσμια αεροπορική κίνηση επιβατών, αφού σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μηνιαίας έρευνας “Flash”, που διενήργησε το Airports Council International (ACI) για […]

Δυναμικά φαίνεται να ξεκινάει η νέα χρονιά για την παγκόσμια αεροπορική κίνηση επιβατών, αφού σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μηνιαίας έρευνας “Flash”, που διενήργησε το Airports Council International (ACI) για τον μήνα Ιανουάριο, διαπιστώνεται<...>σημαντική αύξηση της κίνησης στα διεθνή αεροδρόμια παγκοσμίως κατά 4%, συγκριτικά με την αντίστοιχη περσινή χρονική περίοδο.

Συγκεκριμένα, η διεθνής κίνηση εμφανίστηκε αυξημένη κατά 7%, ενώ η εσωτερική κίνηση παρέμεινε σχετικά σταθερή, εμφανίζοντας αύξηση μόλις 1%, συγκριτικά πάντα με τα στοιχεία του Ιανουαρίου 2007.

Όπως σχολίασε ο Διευθυντής Οικονομίας του ACI, κ. Andreas Schimm, “τα αεροδρόμια, που εξυπηρετούν σήμερα περισσότερα από 4 δισεκατομμύρια επιβατών ετησίως, μέχρι το 2025 εκτιμάται πως θα εξυπηρετούν περισσότερα από 9 δισεκατομμύρια. Το σενάριο όμως αυτό εγείρει σημαντικά ερωτήματα σχετικά με το πως θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, πως θα αναπτύξουμε στο μέλλον συνεργασίες με εταίρους, ώστε να εκσυγχρονίσουμε την εμπειρία του επιβάτη, αλλά και πως θα αναπτύξουμε την προσφορά υπηρεσιών μας μέσω τρίτων πρός όφελος τόσο του επιβατικού κοινού, όσο και του αειφόρου μέλλοντος του τομέα”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024