Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΑυξημένη παγκοσμίως η εμπιστοσύνη ταξιδιωτών στις ηλεκτρονικές κρατήσεις
Έρευνα της Oban Multilingual

Αυξημένη παγκοσμίως η εμπιστοσύνη ταξιδιωτών στις ηλεκτρονικές κρατήσεις

Όλο και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις ηλεκτρονικές κρατήσεις επιδεικνύει το ταξιδιωτικό κοινό, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας της εταιρίας Oban Multilingual, σύμφωνα με τα οποίαοι περισσότεροι άνθρωποι […]

Όλο και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις ηλεκτρονικές κρατήσεις επιδεικνύει το ταξιδιωτικό κοινό, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας της εταιρίας Oban Multilingual, σύμφωνα με τα οποία<...>οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο κάνουν κράτηση των ταξιδιωτικών τους εισιτηρίων ηλεκτρονικά.

Στην έρευνα, που στόχο είχε την καταγραφή των τάσεων στην συμπεριφορά των ταξιδιωτών, αναφορικά με την αναζήτηση πληροφοριών, συμμετείχαν άτομα από 40 διαφορετικές χώρες.

Το 99% των ερωτώμενων δήλωσε πως έχει προβεί κατά το παρελθόν σε ηλεκτρονικές κρατήσεις για τις διακοπές του. Επιπλέον, το 19% ανέφερε πως κλείνει ηλεκτρονικά εισιτήρια διακοπών τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο, το 13% δύο φορές το χρόνο και το 11% τρεις φορές το χρόνο. Οι υπόλοιποι ανέφεραν πως κλείνουν ηλεκτρονικά εισιτήρια τέσσερις, πέντε ή και περισσότερες φορές το χρόνο.

“Τα στοιχεία της έρευνας επιβεβαιώνουν το γεγονός πως οι ταξιδιώτες έχουν πλέον εξοικειωθεί αισθητά με τις ηλεκτρονικές κρατήσεις ταξιδίων” σχολίασε ο ειδικός SEO (Search Engine Optimisation) της Oban, κ. Greig Holbrook. “Υπάρχει μεγάλη διαφοροποίηση στη συμπεριφορά των ταξιδιωτών, δεδομένου ότι πέρσι πολύ λιγότερα άτομα εμπιστεύονταν το διαδίκτυο, φοβούμενοι την παραπλάνηση τους” συμπλήρωσε.

Ακόμη η έρευνα κατέδειξε πως οι ταξιδιώτες επιλέγουν τις ταξιδιωτικές ιστοσελίδες, με βάση την απλή χρήση τους, την αναφορά σχολίων από ταξιδιώτες, τη δυνατότητα επιλογής γλώσσας, αλλά και τον σχεδιασμό τους.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024