Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήCheaprooms.co.uk: Το Βερολίνο διαθέτει τα καλύτερα ξενοδοχεία, το Λονδίνο τα χειρότερα
Ξενοδοχία

Cheaprooms.co.uk: Το Βερολίνο διαθέτει τα καλύτερα ξενοδοχεία, το Λονδίνο τα χειρότερα

Ο καλύτερος προορισμός, από πλευράς ξενοδοχείων, σύμφωνα με την έρευνα του Cheaprooms.co.uk, είναι το Βερολίνο, όπου μόνο το 6% των ξενοδοχείων 3 αστέρων και το 5% των ξενοδοχείων 4 αστέρων έχουν λάβει αρνητικές κριτικές. Η Πράγα (7% / 5%) και η Βουδαπέστη (8% / 5%) ήταν, επίσης, σε υψηλές θέσεις.

Οι τουρίστες στο Λονδίνο συχνά απογοητεύονται από το ξενοδοχείο τους. Αυτό προκύπτει με βάση μια νέα έρευνα από την Cheaprooms.co.uk, τη μηχανή κρατήσεων ξενοδοχείων. Τα καταλύματα στη βρετανική πρωτεύουσα έχουν λάβει, κατά μέσο όρο, τις χειρότερες κριτικές πελατών μεταξύ των 30 κορυφαίων ευρωπαϊκών προορισμών τα δύο τελευταία χρόνια.

Η έρευνα βασίζεται στις κριτικές των πελατών για τα ξενοδοχεία στην πλατφόρμα της Expedia, μετά τη διαμονή τους σε αυτά. Συγκεκριμένα, η έρευνα έλαβε υπόψη το κατά πόσον οι επισκέπτες θα σύστηναν ή όχι το ξενοδοχείο τους σε άλλους πελάτες. Ακόμη, μελετήθηκαν τα σχόλια για τα ξενοδοχεία 3 και 4 αστέρων για διάφορους προορισμούς κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24 μηνών.

Αυτό το χρονικό διάστημα, στο Λονδίνο το 19% των κριτικών για τα ξενοδοχεία 3
αστέρων ήταν αρνητικές, η χειρότερη βαθμολογία μεταξύ των 30 προορισμών. Το Λονδίνο κατατάσσεται επίσης στις τελευταίες θέσεις της έρευνας και για τα ξενοδοχεία 4 αστέρων με αρνητικά σχόλια, με 12%. Μόνο το Παρίσι (13%) και η Νίκαια (16%) απέσπασαν χειρότερες βαθμολογίες.

Ο καλύτερος προορισμός, σύμφωνα με την έρευνα, είναι το Βερολίνο, όπου μόνο το 6% των ξενοδοχείων 3* και 5% των ξενοδοχείων 4* είχαν αρνητικές κριτικές. Η Πράγα (7% / 5%) και τ Βουδαπέστη (8% / 5%) βρίσκονταν στις υψηλότερες θέσεις.

Μεταξύ των άλλων προορισμών του Ηνωμένου Βασιλείου στην έρευνα του Cheaprooms.co.uk, το Λίβερπουλ (8% / 6%) κατατάσσεται σε υψηλή θέση, όπως το Κάρντιφ και το Μπέλφαστ (από 8% / 7%). Τα ποσοστά αυτά τοποθετούν τις δύο πόλεις μεταξύ των κορυφαίων ευρωπαϊκών προορισμών. Το Εδιμβούργο βρίσκεται στη μέση της λίστας, ενώ το Μάντσεστερ είναι ουραγός.

Στη φωτογραφία, το ξενοδοχείο Berlin Hotel Adlon Kempinskiστο Βερολίνο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024