Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΈρευνα για την ποιότητα του τουρισμού στη Ρόδο
Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου

Έρευνα για την ποιότητα του τουρισμού στη Ρόδο

Τα ερωτηματολόγια έχουν μεταφραστεί σε τέσσερις γλώσσες και συγκεντρώνονται με τη βοήθεια των τοπικών τουριστικών γραφείων, καθώς και των Tour Operator που δραστηριοποιούνται στη Ρόδο.

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου σε συνεργασία με το ACT – American College of Thessaloniki, μέλος του Κολλεγίου Ανατόλια και τους υπεύθυνους καθηγητές, δρα Νικόλαο Χουρβουλιάδη, διευθυντή του Business School του ACT και Ανέστη Αναστασίου, υπεύθυνο Προγραμμάτων Τουρισμού του ACT, συνεχίζουν για δεύτερη χρονιά τη διεξαγωγή της έρευνας ποιότητας του προορισμού στη Ρόδο. Η συλλογή των ερωτηματολογίων ξεκίνησε από τις αρχές Μαΐου 2018 και πρόκειται να διαρκέσει μέχρι τη λήξη της τουριστικής σεζόν.

Σκοπός της έρευνας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι η προσπάθεια αναβάθμισης και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών και υποδομών του νησιού. Τα ερωτηματολόγια έχουν μεταφραστεί σε τέσσερις γλώσσες και συγκεντρώνονται με τη βοήθεια των τοπικών τουριστικών γραφείων, καθώς και των Tour Operator που δραστηριοποιούνται στη Ρόδο. Η διανομή θα γίνεται στα λεωφορεία κατά την αναχώρηση των τουριστών για το αεροδρόμιο, καθώς και στα ξενοδοχεία εντός των οποίων εργάζονται τα μέλη του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων.

Τα πρώτα ερωτηματολόγια του μηνός Μαΐου ήδη παραδόθηκαν στο ACT- American College of Thessaloniki ώστε να ξεκινήσει η επεξεργασία τους. Γίνεται προσπάθεια ώστε φέτος τα ερωτηματολόγια να συλλέγονται από περισσότερα σημεία, για να υπάρξει ευρύτερο φάσμα απόψεων από τους επισκέπτες. Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας και την επεξεργασία από το ACT – American College of Thessaloniki, θα γίνει τον Νοέμβριο του 2018 εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων της έρευνας και σύγκρισής τους με τα ευρήματα της περασμένης χρονιάς. Με αυτήν την ενέργεια θα είναι εύκολο να προγραμματισθούν αντικειμενικές βελτιώσεις, έπειτα από τις έγκυρες υποδείξεις των πελατών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024