Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Ελλάδα 2ος καλύτερος διεθνής προορισμός για μεμονωμένους ταξιδιώτες
Έρευνα

Η Ελλάδα 2ος καλύτερος διεθνής προορισμός για μεμονωμένους ταξιδιώτες

Η Ελλάδα είναι το δεύτερο καλύτερο μέρος για μεμονωμένους ταξιδιώτες, με βαθμολογία 28,95/30. Το Μαρόκο είναι η Νο1 χώρα, με συνολική βαθμολογία 29,1/30. Με 3.047 'σόλο' περιηγήσεις, η Ινδία έρχεται στην τρίτη θέση.

Ο βρετανικός εξειδικευμένος πάροχος ασφάλισης για αθλητικό τουρισμό SportsCover Direct αποκαλύπτει τις καλύτερες χώρες για ατομικά ταξίδια, με βάση τον αριθμό των ατομικών περιηγήσεων, το ποσοστό των ξενοδοχείων πέντε αστέρων και τον αριθμό των δραστηριοτήτων που βαθμολογήθηκαν με πέντε αστέρια στο TripAdvisor για το συγκεκριμένο είδος ταξιδιού.

Βάσει μεμονωμένων περιηγήσεων, το Μαρόκο αποκαλύπτεται ως η καλύτερη χώρα για μεμονωμένους ταξιδιώτες, με συνολική βαθμολογία 29,1/30, βάσει του ποσοστού των πεντάστερων ξενοδοχείων και των δραστηριοτήτων πέντε αστέρων στο TripAdvisor. Το 52% των δραστηριοτήτων που αναφέρονται στο Tripadvisor για το Μαρόκο βαθμολογούνται με πέντε αστέρια. Το μέρος με την καλύτερη βαθμολογία για επίσκεψη είναι το Jardin Majorelle, ένας ήσυχος και σκιερός κήπος που έρχεται σε αντίθεση με τους πολυσύχναστους δρόμους του Μαρακές.

Η Ελλάδα είναι το δεύτερο καλύτερο μέρος για μεμονωμένους ταξιδιώτες, με βαθμολογία 28,95/30. Με 3.047 “σόλο” περιηγήσεις, η Ινδία έρχεται στην τρίτη θέση για μεμονωμένους ταξιδιώτες.

Οι ΗΠΑ έχουν βαθμολογία μεμονωμένων ταξιδιών 28,5/30. Το 66% των ξενοδοχείων που αναφέρονται στο Tripadvisor βαθμολογούνται με πέντε αστέρια, παρέχοντας στους ταξιδιώτες ένα μέρος άνετο για ξεκούραση μετά την περιήγηση στις διάφορες δραστηριότητες που έχει να προσφέρει η χώρα.

Παρά το γεγονός ότι ταξιδεύουν μόνοι, οι μεμονωμένοι ταξιδιώτες συχνά θέλουν να συναντήσουν ανθρώπους στα ταξίδια τους, είτε πρόκειται για ντόπιους είτε για άλλους τουρίστες, επομένως οι ατομικές περιηγήσεις είναι εξαιρετικές για αυτό.

Η Ινδία προσφέρει τις περισσότερες “σόλο” περιηγήσεις για ταξιδιώτες, με συνολικά 3.047. Η πιο δημοφιλής περιήγηση σύμφωνα με το TourRadar, είναι μια περιήγηση γύρω από το Ταζ Μαχάλ.

Η Ιταλία έχει τη δεύτερη θέση με 1.125 εκδρομές. Οι κορυφαίες από αυτές περιλαμβάνουν το “The Italian Dream”, όπου οι τουρίστες μπορούν να γευματίσουν στην Τοσκάνη και στη συνέχεια να ανακαλύψουν το ιστορικό κέντρο της Μπολόνια. Στην τρίτη θέση, η Αίγυπτος με 1.040 “σόλο” εκδρομές. Η πιο δημοφιλής περιήγηση είναι η κρουαζιέρα “Nile Jewel”, που ξεκινά από το Κάιρο και στη συνέχεια εξερευνά τη δυτική όχθη του Λούξορ, το Kom Ombo και το Edfu.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024