Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Μύκονος στους πιο δημοφιλείς παραθαλάσσιους προορισμούς για ιδιοκτήτες τζετ
Τουρισμός πολυτελείας

Η Μύκονος στους πιο δημοφιλείς παραθαλάσσιους προορισμούς για ιδιοκτήτες τζετ

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας PrivateFly, η Μύκονος και το Positano στην Ιταλία είναι οι πλέον δημοφιλείς προορισμοί παραλίας για το φετινό καλοκαίρι, για τους επιβάτες των ιδιωτικών τζετ.

Με την καλοκαιρινή σεζόν σε πλήρη εξέλιξη στην Ευρώπη, οι ταξιδιώτες πολυτελείας αναζητούν τους ευκολότερους και ταχύτερους τρόπους να φτάσουν σε κάποια ακτή. Η πλατφόρμα κρατήσεων ιδιωτικών τζετ PrivateFly αναφέρει ότι το 35% των Ευρωπαίων πελατών της τον Ιούλιο και τον Αύγουστο πετούν προς αεροδρόμια που απέχουν λιγότερο από μία ώρα από την παραλία.

Ο Carol Cork, διευθυντής μάρκετινγκ της PrivateFly, δήλωσε: “Καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου, πραγματοποιούμε ένα ευρύ φάσμα ταξιδιών τόσο αναψυχής όσο και επιχειρηματικών αλλά κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών κυριαρχεί ο ελεύθερος χρόνος, καθώς πολλοί πελάτες πετούν προς παραθαλάσσιους προορισμούς για να χαλαρώσουν με την οικογένεια ή τους φίλους τους.

“Μέσα σε μόνο 2-3 ώρες πτήσης από το Λονδίνο, οι παραλίες της Μεσογείου είναι εύκολα προσβάσιμες και ταξιδεύοντας με ιδιωτικό αεριωθούμενο αεροπλάνο αποφεύγει κανείς τις συνήθεις ουρές των διακοπών και τις καθυστερήσεις στα αεροδρόμια. Για όσους έχουν οικογένειες ή φορτωμένα επαγγελματικά προγράμματα κάθε λεπτό μετράει και η ναύλωση ενός ιδιωτικού αεροσκάφους τους επιτρέπει να σχεδιάσπυν το δικό τους πρόγραμμα και να φτάσουν στο αεροδρόμιο μόλις λίγα λεπτά πριν την απογείωση. Σε ορισμένα αεροδρόμια, ένα αυτοκίνητο μπορεί να τους παραλάβει ακριβώς έξω από το αεροσκάφος και να τους αφήσει στην κοντινότερη παραλία“.

Οι 10 κορυφαίοι προορισμοί για το καλοκαίρι του 2019 για τους πελάτες της PrivateFly (όλοι σε απόσταση μίας ώρας από ένα αεροδρόμιο):

  1. Positano, Ιταλία (κοντινότερο αεροδρόμιο: Νάπολη)
  2. Μύκονος, Ελλάδα (κοντινότερο αεροδρόμιο: Μύκονος)
  3. Olbia, Ιταλία (κοντινότερο αεροδρόμιο: Olbia)
  4. Menton, Γαλλία (κοντινότερο αεροδρόμιο: Nice Côte d’Azur)
  5. Algarve, Πορτογαλία (κοντινότερο αεροδρόμιο: Faro)
  6. Bonifacio, Γαλλία (κοντινότερο αεροδρόμιο: Figari)
  7. Golden Horn, Κροατία (κοντινότερο αεροδρόμιο: Brač)
  8. Bassin d’Arcachon, Γαλλία (Nearest airportκοντινότερο αεροδρόμιο: Bordeaux Merignac)
  9. St Barts, Γαλλική Καραϊβική (κοντινότερο αεροδρόμιο: St. Barthelemy)
  10. Anse Source d’Argent, Σεϋχέλλες (κοντινότερο αεροδρόμιο: Praslin)
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024