Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέα έρευνα αποκαλύπτει ότι οι σεξουαλική μας ζωή είναι καλύτερη μέσα σε ένα ξενοδοχείο
Έρευνα

Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι οι σεξουαλική μας ζωή είναι καλύτερη μέσα σε ένα ξενοδοχείο

Το 72% των Μεξικανών είπαν ότι η σεξουλική τους ζωή βελτιώθηκε από τη διαμονή σε ξενοδοχείο, κάτι που τους έκανε πιο "περιπετειώδεις". Εν αντιθέσει, μόνο το 14% των Γερμανών θεώρησαν ότι έγιναν καλύτεροι εραστές, παρά το ότι επιμηκύνθηκε ο χρόνος στο σεξ.

Συνολικά 2.200 άνθρωποι από 11 χώρες από όλο τον κόσμο απάντησαν σε έρευνα σχετικά με τη σεξουαλική τους ζωή κατά τη διαμονή τους σε ξενοδοχεία. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι αυτή είναι καλύτερη τότε… Όσοι συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν επίσης ότι το νέο, συναρπαστικό περιβάλλον βοήθησε με την κατάλληλη “ατμόσφαιρα”, καθώς τους εδωσε τη δυνατότητα να αποφύγουν περισπασμούς, όπως συγκάτοικους, οικογένεια και παιδιά και να ξεφύγουν από τους ωτακουστές γείτονες.

Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν κάνει σεξ σε δωμάτιο ξενοοδοχείου τα τελευταία τρία χρόνια, σύμφωνα με εφαρμογή κράτησης ξενοδοχείου μέσω κινητού HotelTonight, η οποία και πραγματοποίησε την έρευνα. Από αυτούς, οι Μεξικανοί δήλωσαν τη μεγαλύτερη βελτίωση στη σεξουαλική τους ζωή.

Το 72% των συμμετεχόντων Μεξικανών είπαν ότι το σεξ διήρκεσε περισσότερο με μέσο 49 λεπτά, ενώ τα 3/4 δήώσαν ότι η σεξουαλική τους έγινε πιο συναρπαστική σε ένα ξενοδοχείο.

Παρομοίως, 73% των Αμερικανών δήλωσε ότι ένιωσαν περισσότερο “περιπετειώδεις” και το 63% ανέφερε ότι έκαναν πιο συχνά σε σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Αντίθετα, οι Γερμανοί συμμετέχοντες φαίνεται ότι ήταν οι λιγότερο επηρεασμένοι από τη διαμονή τους σε ξενοδοχείο. Μόνο το 14% των συμμετεχόντων θεωρούν ότι ήταν καλύτεροι εραστές μέσα σε ένα ξενοδοχείο. Παρ’όλα αυτά, και αυτοί είδαν μια βελτίωση στην “επίδοσή” τους, τόσο σε διάρκεια όσο και σε φαντασία.

Ένας στους 3 Βρετανούς θεωρούν ότι το σεξ είναι καλύτερο σε ένα ξενοδοχείο. Το 55% πιστεύει ότι γίνεται πιο “περιπετειώδες” σεξουαλικά – με το ποσοστό αυτό να φτάνει το 75% από 25% στους 35άρηδες. Για τις ηλικίες 18-24, το “να μη χρειαστεί να συμμαζέψουν μετά”, είναι ο πιο δημοφιλής λόγος για καλύτερο σεξ σε ξενοδοχείο.

Ο Tomas Mendoza, UK Country Manager της HotelTonight δήλωσε: “Όπως αποκαλύπτει η έρευνά μας, η διαμονή σε ξενοδοχείο παρέχει σε εσάς και τον/την σύντροφό σας ένα νέο, συναρπαστικό περιβάλλον, που βοηθά να χαλαρώσετε και να μπείτε σε σεξουαλική διάθεση. Ενώ κάποια από τα υπόλοιπα ευρήματα ακολουθουν τα στερεότυπα, κάποια άλλα έρχονται σε πλήρη αντίθεση με αυτά. Ασχέτως από το που βρίσκεστε στον κόσμο, μια διαμονή σε ξενοδοχείο είναι το μόνο που χρειάζεται για να ανάψει τα αίματα”.

HotelTonight survey

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024