Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΟι επιβάτες που μετατρέπουν μια πτήση σε κόλαση
Έρευνα

Οι επιβάτες που μετατρέπουν μια πτήση σε κόλαση

Έρευνα του AirlineRatings.com αποκαλύπτει τους φόβους των επιβατών αεροπλάνων για τους συνεπιβάτες τους. Ποιός είναι ο επιβάτης από την κόλαση; Σχεδόν το 35,4% των ερωτηθέντων στην έρευνα τοποθετούν τον επιβάτη που 'ξαπλώνει' το κάθισμά του ως το νούμερο ένα εφιάλτη τους.

Ο δύσοσμος επιβάτης αεροπορικών εταιρειών, τον οποίο που το AirlineRatings.com (που πραγματοποίησε και την έρευνα) βάπτισε “Smellus Incredibilus” βρίσκεται στη δεύτερη θέση αντιπαθών επιβατών αεροπορικών εταιρειών. Ο συγκεριμένος τύπος επιβάτη έρχεται ακριβώς πίσω από όσους ρίχνουν πίσω το κάθισμά τους, γνωστούς και ως “Reclinus Maximus”.

Σύμφωνα με την ετήσια έρευνα της AirlineRatings.com “Passengers Who Make Your Flight Hell”, σχεδόν το 35,4% των 1.550 ερωτηθέντων τοποθετούν τον επιβάτη που ξαπλώνει το κάθισμά του ως το νούμερο ένα εφιάλτη τους. Ωστόσο, ένα 25,5% ονομάζουν τον “Smellus Incredibilus” ως τον πιο αντιπαθή, όσον αφορά στην υγιεινή.

Σύμφωνα με τον συντάκτη του AirlineRatings.com, Geoffrey Thomas, ενώ ήταν αναμενόμενο ότι ο “Reclinus Maximus” θα βρισκόταν ψηλά στη λίστα, το επίπεδο της απογοήτευσης για τους δύσοσμους επιβατες αντικατοπτρίζει μια πτώση στα πρότυπα υγιεινής. “Υπάρχει μια σημαντική αλλαγή στην γκρίνια των επιβατών σχετικά με συνεπιβάτες τους, οι οποίοι δεν έχουν τις συναίσθηση του ότι μυρίζουν άσχημα ή απλά δεν τους νοιάζει”, δήλωσε ο Thomas.

Φέτος, δύο επιβάτες έγιναν παγκόσμια πρωτοσέλιδα λόγω της οσμής τους και εκδιώχθηκαν από αεροπλάνα στον Καναδά και τη Γαλλία. Τον περασμένο μήνα, τρεις εσωτερικές πτήσεις των ΗΠΑ εκτράπησαν της πορείας τους λόγω καυγάδων σχετικά με επιβάτες που “υπερασπίστηκαν” τα γόνατά τους, έναντι κάποιων άλλων που έριξαν πισω τις θέσεις τους.

Στην έρευνα της AirlineRatings.com, οι γονείς που αφήνουν τα παιδιά τους να τρέχουν προκαλώντας φασαρία ονομάστηκαν “Parentus Slapdashi” έρχονται στην τρίτη θέση με 20,1%, ενώ η τέταρτη θέση ανήκει στον “Armrest Grabbis” (τον επιβάτη που καταλαμβάνει και τις δύο θέσεις για τους αγκώνες) με 13,5%, ενώ ο φλύαρος “Chatterbox Majorus” ήρθε στην πέμπτη θέση με μόλις 5,54%.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024