Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΈρευνες-ΜελέτεςΣειρά συναντήσεων του προεδρείου της ΕΞΑ-Α για θέματα τουρισμού
Στο επίκεντρο θέματα ποιότητας και πυρασφάλειας

Σειρά συναντήσεων του προεδρείου της ΕΞΑ-Α για θέματα τουρισμού

Ένα ευρύ πρόγραμμα συναντήσεων υλοποιεί το προεδρείο της ΕΞΑ-Α, με ιθύνοντες του τουρισμού, της συμπολίτευσης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, της τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Αρχηγών των Σωμάτων Ασφαλείας, προκειμένου να προωθηθούν χρόνια ζητήματα που απασχολούν τους ξενοδόχους της Αθήνας. Οι πρώτες συναντήσεις, με τον Γεν. Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Αθ. Οικονόμου

Ένα ευρύ πρόγραμμα συναντήσεων υλοποιεί το προεδρείο της ΕΞΑ-Α, με ιθύνοντες του τουρισμού, της συμπολίτευσης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, της τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Αρχηγών των Σωμάτων Ασφαλείας, προκειμένου<...>να προωθηθούν χρόνια ζητήματα που απασχολούν τους ξενοδόχους της Αθήνας. Οι πρώτες συναντήσεις, με τον Γεν. Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Αθ. Οικονόμου, τον Αρχηγό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών (ΓΑΔΑ), υποστράτηγο κ. Μπούτσικα και τον Υπεύθυνο Ανάπτυξης Τουρισμού – Ναυτιλίας Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Χρ. Παπουτσή, είχαν κοινό άξονα τα θέματα που άμεσα ή έμμεσα προβάλλουν και ενισχύουν -ή δυσφημίζουν- την Αθήνα / Αττική, ως τουριστικό προορισμό: Η ΕΞΑ-Α, παρουσίασε στον κ. Οικονόμου τις προτάσεις της για την προώθηση του city break (Διοργάνωση εκδηλώσεων ανάλογων αυτών της ΕΞΑ-Α στο Παρίσι τον Μάιο, αλλά και workshop και «happening» σε: Λονδίνο, Βερολίνο, Μόναχο, Βρυξέλλες με την συμμετοχή των ΜΜΕ και των κυριοτέρων τουριστικών επιχειρήσεων για την προβολή της Αθήνας – και της Θεσσαλονίκης, Ανάθεση διοργάνωσης των εκδηλώσεων σε εξειδικευμένες εταιρείες Δημοσίων Σχέσεων, Εξασφάλιση σταθερού προϋπολογισμού για την προώθηση του συγκεκριμένου προϊόντος).

Με τον κ. Μπούτσικα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν κυρίως στην Αστυνόμευση της περιοχής του κέντρου της Αθήνας (Ομόνοια), στην συγκέντρωση ναρκομανών πέριξ του Αρχαιολογικού Μουσείου καθώς και στην ανάρμοστη συμπεριφορά ορισμένων οδηγών ΤΑΞΙ. Με τον κ. Παπουτσή συζητήθηκαν εκτός της ανάγκης για στοχευμένη προβολή, η σοβαρή πλέον καθυστέρηση μετασκευής και λειτουργίας του Μητροπολιτικού Εκθεσιακού Κέντρου της Αθήνας στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, καθώς επίσης και οι διατάξεις του προσφάτως κοινοποιηθέντος από το ΥΠΕΧΩΔΕ χωροταξικού σχεδίου για τον τουρισμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο μέσον του καλοκαιριού, θέματα όπως η πυρασφάλεια και η ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών, βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο της επικαιρότητας και των ελέγχων. Για τον λόγο αυτό η ΕΞΑ-Α, έχει δρομολογήσει καμπάνια αναλυτικής ενημέρωσης των μελών της, μέσω εξειδικευμένων σεμιναρίων -με την συμβολή αρμόδιων φορέων για την απόλυτη κατανόηση και σωστή εφαρμογή όλων των σχετικών κανονισμών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024