Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣκληρή απάντηση της Ροδούλας Ζήση στον Αβραμόπουλο

Σκληρή απάντηση της Ροδούλας Ζήση στον Αβραμόπουλο

Δεν διάβασε όλα τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος ο κ. Αβραμόπουλος, τονίζει σε ανακοίνωση της η συντονίστρια παραγωγής και εμπορίου της Κ.Ο. του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Ροδούλα Ζήση. Αν συνέχιζε το διάβασμα θα έβλεπε ότι όπως παρατηρεί η Τράπεζα της Ελλάδος ο…

Δεν διάβασε όλα τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος ο κ. Αβραμόπουλος, τονίζει σε ανακοίνωση της η συντονίστρια παραγωγής και εμπορίου<...> της Κ.Ο. του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Ροδούλα Ζήση. Αν συνέχιζε το διάβασμα θα έβλεπε ότι όπως παρατηρεί η Τράπεζα της Ελλάδος ο εξερχόμενος τουρισμός και οι πληρωμές αυξήθηκαν κατά 16,3%, με αποτέλεσμα να εξανεμιστούν οι εισπράξεις από τον εισερχόμενο τουρισμό και τελικά να μείνει μόνο μια αύξηση 279.000.000 ευρώ για το διάστημα Ιανουαρίου – Ιουλίου. Η καμπάνια «Μένουμε Ελλάδα» απέτυχε, αφού παρουσιάζεται αύξηση κατά 16,3% του εξερχόμενου τουρισμού.

Ας περιμένουμε να κλείσει ο χρόνος, να γίνει η αποτίμηση, να υπάρξουν στοιχεία από όλη την ελληνική περιφέρεια, για να δούμε, αν ικανοποιήθηκαν οι στόχοι μιας ισόρροπης τουριστικής ανάπτυξης, ένα χρόνο μετά τη μεγάλη επιτυχία των Ολυμπιακών Αγώνων στη χώρα μας.

Αν η Κυβέρνηση της μεταολυμπιακής Ελλάδας θέτει τον πήχη χαμηλά, ευλόγως πανηγυρίζει ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης. Οι Έλληνες, όμως, που θέτουν υψηλούς στόχους και ζητούν Ολυμπιακές νίκες στον τουρισμό, δεν συμφωνούν μαζί του.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024