Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΣτα 20,9 δισ. δολ. τα έσοδα των αεροπορικών μόνο από τις χρεώσεις αποσκευών το 2021
Αερομεταφορές

Στα 20,9 δισ. δολ. τα έσοδα των αεροπορικών μόνο από τις χρεώσεις αποσκευών το 2021

Όλο και περισσότερες αεροπορικές εταιρείες υιοθετούν χρεώσεις για τις αποσκευές καμπίνας.

Από τις αεροπορικές εταιρείες παγκόσμιου δικτύου έως τις αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους, οι αποσκευές είναι η κορυφαία απόδοση εσόδων a la carte. Η πιο πρόσφατη έκθεση της IdeaWorksCompany, σε συνεργασία με την CarTrawler, που περιγράφει τις καινοτομίες που επικεντρώνονται στις χειραποσκευές, στον έλεγχο αποσκευών και την εμφάνιση όλης της “διαδρομής” της αεροπορικής κράτησης, διαπιστώνει ότι οι χρεώσεις στις χειραποσκευές είναι η τελευταία εξέλιξη στην αναζήτηση βοηθητικών εσόδων από τις αεροπορικές εταιρείες.

Οι αερομεταφορείς χαμηλού κόστους ανέκαθεν πρωτοστατούσαν σε αυτό το κομμάτι και αυτό ενθάρρυνε όλο και περισσότερες “παραδοσιακές” αεροπορικές εταιρείες να υιοθετήσουν τις συγκεκριμένες χρεώσεις. Η συνολική εκτίμηση των εσόδων από τις χρεώσεις αποσκευών ήταν 20,9 δισ. δολ. για το 2021. Υπάρχει δυνατότητα για πολύ περισσότερα έσοδα, εάν οι αεροπορικές εταιρείες εφαρμόσουν μια επιχειρηματική προσέγγιση και εγκαταλείψουν παλιές μεθόδους. η έκθεση “Baggage Belts Deliver Cash for Smart Airlines” αναγνωρίζει επίσης ότι οι νέες υπηρεσίες αποσκευών πρέπει να βελτιώσουν το ταξίδι για τους επιβάτες και περιλαμβάνει τα ακόλουθα βασικά συμπεράσματα:

  • Η Aer Lingus εισήγαγε νέα πολιτική αποσκευών τον Ιούνιο του 2021, η οποία περιλαμβάνει μια παραδοτέα αποσκευή για τον χαμηλότερο ναύλο της Saver (εντός Ευρώπης), αλλά αποκλείει μεγάλη χειραποσκευή.
  • Η AirAsia επιτρέπει στους ταξιδιώτες να διπλασιάσουν το κανονικό όριο μεταφοράς των 7 κιλών στα 14 κιλά, έναντι χρέωσης.
  • Η American Airlines δημιούργησε έσοδα από τις αποσκευές, ύψους 1,22 δισ. δολ. το 2021 και ρεκόρ 7,42 δολ./επιβάτη για τον αερομεταφορέα.
  • Η EasyJet συνδυάζει τώρα τα πλεονεκτήματα μιας μεγάλης χειραποσκευής με επιλεγμένα καθορισμένα καθίσματα, όπως επιπλέον χώρο για τα πόδια και “ζώνες” θέσεων μπροστά στο αεροσκάφος.
  • Η Spirit Airlines έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά εσόδων από αποσκευές στον κόσμο: 21,51 δολ./επιβάτη το 2021.
  • Η Volaris προσφέρει εγγύηση παράδοσης αποσκευών με πληρωμή 80 δολ., όταν οι αποσκευές δε φτάνουν στην ίδια πτήση με τον επιβάτη.

Η Laura Demery, Interim Director of Partnerships, στην CarTrawler, δήλωσε: “Αυτή η έκθεση δείχνει ότι τα έσοδα από τις χρεώσεις αποσκευών είναι ισχυρός παράγοντας των βοηθητικών εσόδων των αεροπορικών εταιρειών και μπορεί να συνεχίσει να βελτιστοποιείται, καθώς οι αεροπορικές εταιρείες ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών και παρέχουν τις καλύτερες επιλογές που ταιριάζουν σε αυτές. Όπως φαίνεται από τις διεθνείς χρεώσεις αποσκευών, που φτάνουν τα 20,9 δισ. δολ. το 2021, υπάρχουν περιθώρια για τις αεροπορικές εταιρείες να βελτιστοποιήσουν αυτή τη ροή εσόδων, καθώς και να προσφέρουν μια βελτιωμένη εμπειρία στους πελάτες τους”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024