Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤα βρετανικά ξενοδοχεία ελπίζουν σε αύξηση των πληροτήτων τους εν όψει Χριστουγέννων

Τα βρετανικά ξενοδοχεία ελπίζουν σε αύξηση των πληροτήτων τους εν όψει Χριστουγέννων

Οι πληρότητες των βρετανικών ξενοδοχείων παρέμειναν σε ικανοποιητικά επίπεδα τον Οκτώβριο, με τα περισσότερα ξενοδοχεία της περιφέρειας να διατηρούν τα επίπεδα πληρότητας και τιμής των δωματίων τους στα περσινά επίπεδα…

Οι πληρότητες των βρετανικών ξενοδοχείων παρέμειναν σε ικανοποιητικά επίπεδα τον Οκτώβριο, με<...> τα περισσότερα ξενοδοχεία της περιφέρειας να διατηρούν τα επίπεδα πληρότητας και τιμής των δωματίων τους στα περσινά επίπεδα, ενώ τα ξενοδοχεία του κέντρου παρουσίασαν μια λογική αύξηση στην απόδοση των δωματίων τους, δημιουργώντας τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την άφιξη μιας νέας εποχής, αυτής των πολλών κρατήσεων.

Τα ξενοδοχεία του Λονδίνου παρουσίασαν τον Οκτώβριο αύξηση της τάξεως του 6%, στην τιμή των δωματίων τους, που έφτασε στα 107,85 δολάρια, ενώ τα ποσοστά πληρότητας σημείωσαν μείωση της τάξης του 2,2%, αγγίζοντας το 79,6%, ενώ η απόδοση των δωματίων σημείωσε άνοδο 3,7%, φτάνοντας τα 85,89 δολάρια.

Τα ξενοδοχεία εκτός Λονδίνου εμφάνισαν κάποιες αλλαγές στις τιμές τους, καθώς κυμαίνονται στα 66,25% δολάρια, σημειώνοντας αύξηση μόλις 0,4%, σε σχέση με τα ίδια στοιχεία του περσινού Οκτωβρίου. Τα επίπεδα πληρότητας παρέμειναν αμετάβλητα, σταθερά δηλαδή στο ποσοστό 75,6%, ενώ η απόδοση των δωματίων αυξήθηκε κατά 0,4%, στα 50,06 δολάρια.

Ο κ. Robert Barnard, σύμβουλος ξενοδοχειακών υπηρεσιών της εταιρίας `PKF` δήλωσε ότι “η ξενοδοχειακή βιομηχανία της Βρετανίας κατάφερε να διατηρήσει μία σταθερή πορεία τον Οκτώβριο μήνα, σε αντίθεση με τα θλιβερά ποσοστά του Οκτωβρίου του 2001, όταν τα ποσοστά πληρότητας ήταν στο επίπεδο του 65,1%, με την τιμή να κυμαίνεται στα 105,75 δολάρια. Επίσης, σε αντίθεση με τα ποσοστά του Οκτωβρίου του 2001, η απόδοση των δωματίων, φέτος το 2004, ήταν στα 85,89 δολάρια, πετυχαίνοντας αύξηση της τάξης του 25%.

Τέλος, συμπλήρωσε ακόμα ότι “αυτά τα ποσοστά αντανακλούν τις επιδράσεις, από τα σημαντικά γεγονότα, που συνέβησαν παγκοσμίως, αλλά αποδεικνύουν και την ελαστικότητα της πρωτεύουσας, στον χειρισμό των όποιων καταστάσεων. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η καλή πορεία της ξενοδοχειακής βιομηχανίας να συνεχιστεί και μέχρι το τέλος του χρόνου, εν όψει μάλιστα και της Χριστουγεννιάτικης περιόδου”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024