Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileZoover: Η Ελλάδα Καλύτερος Προορισμός Διακοπών με Αεροπλάνο για το 2013
Διάκριση

Zoover: Η Ελλάδα Καλύτερος Προορισμός Διακοπών με Αεροπλάνο για το 2013

Η διάκριση στην Ελλάδα δόθηκε από 160.000 ψηφοφόρους που μετείχαν στις έρευνες του ιστότοπου, κατατάσσοντάς την στην 1η θέση της κατηγορίας 'Καλύτερος προορισμός διακοπών με Αεροπλάνο'. Στην ίδια κατηγορία η 2η θέση αποδόθηκε στην Τουρκία και η 3η θέση στην Ιταλία.

Το Γραφείο ΕΟΤ Ολλανδίας παρέλαβε, στην Ουτρέχτη, το Βραβείο Zoover 2013 που αξιολογεί την Ελλάδα ως Καλύτερο Προορισμό Διακοπών με Αεροπλάνο στην Ευρώπη. Δείκτες της αξιολόγησης αποτέλεσαν: η πρόσβαση με αεροπλάνο (εγγύτητα τελικού προορισμού), ο πολιτισμός, η φιλοξενία, η ποιότητα της διαμονής και η ποιότητα της διατροφής.

O ολλανδικός ιστότοπος Zoover είναι δημοφιλές και έγκυρο “εργαλείο” καταγραφής ταξιδιωτικών αξιολογήσεων και στατιστικών μετρήσεων ποιότητας διακοπών, με μεγάλη επιρροή στους καταναλωτές της χώρας καθώς δημοσιοποιεί αξιολογήσεις και παρατηρήσεις ταξιδιωτών για χιλιάδες καταλύματα σε όλο τον κόσμο.

Η διάκριση στην Ελλάδα δόθηκε από 160.000 ψηφοφόρους που μετείχαν στις έρευνες του ιστότοπου, κατατάσσοντάς την στην 1η θέση της κατηγορίας “Καλύτερος προορισμός διακοπών με Αεροπλάνο”. Στην ίδια κατηγορία η 2η θέση αποδόθηκε στην Τουρκία και η 3η θέση στην Ιταλία.

Το Βραβείο Zoover είναι ενισχυτικό της προσπάθειας που καταβάλλει ο ΕΟΤ για την προβολή της Ελλάδας στην ολλανδική αγορά, καθώς επιβεβαιώνει την προτίμηση του ολλανδικού κοινού για την Ελλάδα στα αεροπορικά ταξίδια και επίσης προκαλεί θετικά σχόλια για τη χώρα μας κατά την περίοδο των κρατήσεων.

Επίσης, οι ελληνικές διακρίσεις ανά κατηγορία

Στη φωτογραφία, η διευθύντρια του Γραφείου ΕΟΤ Ολλανδίας, κα Ελένη Σκαρβέλη, παραλαμβάνει το βραβείο Zoover 2013 από τον διευθύνοντα σύμβουλο του Zoover, Stephan Bosman.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024