Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΗ Ελαφόνησος και η Μήλος φιγουράρουν σε γνωστό περιοδικό της Ρουμανίας
Αφιέρωμα στις ελληνικές παραλίες

Η Ελαφόνησος και η Μήλος φιγουράρουν σε γνωστό περιοδικό της Ρουμανίας

Σαρακήνικο - Μήλος

«Μια άλλη χώρα  που δεν πρέπει να χάσετε αν θέλετε να απολαύσετε μερικές από τις πιο υπέροχες στιγμές στην παραλία είναι η Ελλάδα»

Δεν είναι λίγες οι φορές που η ομορφιά των ελληνικών παραλιών έχουν συγκινήσει τους Ευρωπαίους. Αυτοί την φορά, η παραλία Σίμος στην Ελαφόνησο και το Σαρακήνικο της Μήλου «φιγουράρουν» σε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στο Garbo.ro ,ενός από τα πιο γνωστά γυναικεία περιοδικά μόδας στην Ρουμανία, με πάνω από 145.000 ακολούθους στο Facebook.

Χαρακτηριστικά οι ρουμάνοι δημοσιογράφοι έγραψαν: «Μια άλλη χώρα  που δεν πρέπει να χάσετε αν θέλετε να απολαύσετε μερικές από τις πιο υπέροχες στιγμές στην παραλία είναι η Ελλάδα».

Πιο συγκεκριμένα για την παραλία Σίμος αναφέρουν πως πρόκειται για μία από τις ομορφότερες παραλίες στην Ελλάδα, ενώ για το Σαρακήνικο επικεντρώνονται στα «ηφαιστειακά πετρώματα, στα γαλάζια νερά και τα μοναδικά σχήματα λαξευμένα στα βράχια από τα κύματα και τον άνεμο».

Υπεύθυνη Ροής - TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογράφος και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

31/01/2023
30/01/2023
27/01/2023
26/01/2023
25/01/2023