Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΝικόλαος Κελαϊδίτης (HATTA): Το 82% των επισκεπτών της Αθήνας φεύγει απολύτως ικονοποιημένο από την πόλη

Νικόλαος Κελαϊδίτης (HATTA): Το 82% των επισκεπτών της Αθήνας φεύγει απολύτως ικονοποιημένο από την πόλη

Ο κ. Νικόλαος Κελαϊδίτης, γενικός γραμματέας του HATTA, διευθυνων σύμβουλος του τουριστικού γραφείου Passepartout Tours – Cruises και αντιπρόεδρος Επιτροπής Εισερχόμενου Τουρισμού στην Ευρώπη της ECTAA, μίλησε στο TravelDailyNews για την εξέλιξη του τουρισμού στην Αθήνα και τους τρόπους που μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερος. Επίσης σημείωσε την ανάγκη για προσέλκυση ποιοτικότερου τουρισμού στο μέλλον, που θα παρέχει περισσότερα κέρδη στο κράτος. Τέλος, με την ιδιότητά του ως μέλος της ΝΔ, μας μίλησε για το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει από την πλευρά τους στον τομέα του τουρισμού.

Στην παρακάτω βίντεοσυνέντευξη ο κ. Νικόλαος Κελαϊδίτης μάς απαντά στις εξής ερωτήσεις:
  • TravelDailyNews: Με την ιδιότητά σας ως τουριστικός πράκτορας, θα θέλαμε να μας πείτε μερικά πράγματα για τον τουρισμό της Αθήνας και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.
     
  • TDN: Ως αντιπρόεδρος επιτροπής εισερχόμενου τουρισμού στην Ευρώπη της ECTAA, θα μας ενδιέφερε να μας πείτε πως βλέπουμε το κομμάτι του incoming στην Ελλάδα για την ερχόμενη χρονιά.
     
  • TDN: Πώς βλέπει η Νέα Δημοκρατία το κομμάτι του τουρισμού;
 

 

Ο Νικόλαος Κελαϊδίτης είναι εγγεγραμένο μέλος της ΝΔ και επικεφαλής της ομάδας εργασίας για την επεξεργασία του προγράμματος τουρισμού στον τομέα τουρισμού, της ΝΔ. Είναι ιδιοκτήτης του τουριστικού γραφείου Passepartout tours – cruises στην Αθήνα απο το 2000.
 
Επίσης, είναι Γενικός Γραμματέας του ΗΑΤΤΑ, Αν. Γενικός Γραμματέας της FEDHATTA, καθώς και μέλος του συμβουλίου του Οργανισμού Τουριστικής & Οικονομικής Ανάπτυξης Αθηνών, στην  Επιτροπή Προσφυγών του Υπουργείου Τουρισμού, στο Συμβούλιο Νησιωτικής Πολιτικής, στην διοικούσα επιτροπή του ΤΑΝΤΠ (ΟΑΕΕ) και στο διοικητικό συμβούλιο του ΙΝΣΕΤΕ.
 
Συμμετέχει στην ECTAA (European Community of Travel Agents’ Association), το συλλογικό όργανο των Συνδέσμων Τουριστικών Γραφείων των κρατών – μελών της Ε.Ε., με εκπροσώπηση στο Διοικητικό Συμβούλιο και στις ειδικές θεματικές επιτροπές της. Στην επιτροπή Destination , Incoming Tourism and Sustainability Committee, είναι εκλεγμένος Αντιπρόεδρος, αρμόδιος για θέματα εισερχόμενου τουρισμού για την Ευρώπη.
 
Υπήρξε, τέλος, μέλος των διοικητικών συμβουλίων του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας, των AHEPA HELLAS Disctrict 25 και του διεθνούς οργανισμού SKAL International, GREECE.

 

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024