Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΑναγκαία η αναβάθμιση οδικού δικτύου και δικτύων ύδρευσης/αποχέτευσης για την τουριστική ανάπτυξη της Χαλκιδικής
Περιφέρεια

Αναγκαία η αναβάθμιση οδικού δικτύου και δικτύων ύδρευσης/αποχέτευσης για την τουριστική ανάπτυξη της Χαλκιδικής

Συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής κ. Ιωάννη Γιώργου με τον υπουργό Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια και τον γενικό γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κωνσταντίνο Μπαγινέτα.

Την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου 2022, ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος υποδέχθηκε στο γραφείο του στο Διοικητήριο Πολυγύρου τον υπουργό Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια και τον γενικό γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Κωνσταντίνο Μπαγινέτα.

Η συνάντησή τους πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας των δύο ανδρών στη Χαλκιδική και κατά τη διάρκεια της συζήτησης που ακολούθησε, ζήτησαν να ενημερωθούν για θέματα των αρμοδιοτήτων τους που απασχολούν το Νομό.

Ο κ. Γιώργος τους ενημέρωσε σχετικά, για τα προβλήματα, αλλά και τις ανάγκες του νομού, όπως η αναβάθμιση του οδικού δικτύου και των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης, που αποτελούν τροχοπέδη στην τουριστική ανάπτυξη της Χαλκιδικής, καθώς επίσης και για θέματα αγροτικής ανάπτυξης, όπως εγγειοβελτιωτικά έργα, σχεδία βελτίωσης, πρόγραμμα νέων αγροτών, νέα ΚΑΠ, έλλειψη εργατών γης, προβολή και προώθηση τοπικών προϊόντων και τέλος για το μεγάλο πρόβλημα της διαχείρισης των λημμάτων της επιτραπέζιας ελιάς.

Ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής δήλωσε ικανοποιημένος από το ενδιαφέρον των κυβερνητικών στελεχών και επισήμανε ότι πρέπει να επαναλαμβάνονται, σε τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογες εποικοδομητικές συναντήσεις. Τόσο ο κ. Κικίλιας όσο και ο κ. Μπαγινέτας υποσχέθηκαν ότι θα συμβάλλουν στην επίλυση των προβλημάτων, αλλά και θα προωθήσουν τα ζητήματα που τέθηκαν προς συζήτηση στο μεταξύ τους διάλογο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024